- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
thgergo
tag
válasz
fatpingvin #11 üzenetére
Ha negyede egy mag teljesítménye akkor még hátrány is... Próbáltam használni ilyet. Amit elértem, hogy 1 db Xeon Phi gyorsítókártya elérte azt a teljesítményt 224 szálon, amit a host cpu-n el lehetett érni 20 szálon
4 szál per/core kellett, mert AVX512 szélessége csak akkor lett kihasználva ha mind a 4 hyperthread aktívan ad adatot. Emiatt is lett volt a hyperthreading 4szeres, 1 thread maximális terhelésen sem tud lefoglalni egy magot... -
tasiadam
veterán
válasz
fatpingvin #9 üzenetére
Szerintem nagy perf impactja nem lenen ezekhez a csoda atomokhoz képest
-
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Pl Supermicro K1SPE
-
tasiadam
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Nagyon regen volt nekik olyan atom magvas gyorsito, ami 4 threadet futtatott, es egy kartyan volt 192 atom mag. Utana olyan prezentaciot is lattam, hogy a mezei asztali gepekben is 2 helyett 4 thread lesz (????). Csak menet kozben ugye orulnek, hogy 2 is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest