Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
Hi el!
Az első mondatod 2. fele nem kristálytiszta számomra... Arra gondoltál, hogy mindenféle kapcsoló nélkül egyenesen riportfájlt csináljon?
A T-Bird CPUID-je azért "hol 642, hol 742", mert az alap CPUID mást ad vissza, mint a kiterjesztett. Ez így OK.
Most az alaplapodat + videoártyádat miért említed meg? Nem jól detektálta?
(Talán egy elküldött riportfájl nekem többet segítene...)
Amúgy köszi hogy megosztottad tapasztalataidat!
Üdv: Joltee
Ui.: én mondtam hogy még csakk béta a progi, van még hiányossága bőven... A tesztelés pont ezért jönne jól! -
Joltee
aktív tag
Hali mindenkinek!
Egy új sysinfo-programot szeretnék figyelmetekbe ajánlani, amit jómagam :) írok/fejlesztgetek, ami nemrég lett publikus.
Neve: SysDet.
Célja: egy halom infó szolgáltatása a számítógép hardveréről. Sajna cak "sima" DOS alatt fut, azaz MS-DOS v6.22 vagy alatta + Win9x alóli DOS módban újraindítás. :)
Aki úgy dönt hogy kipróbálja a SysDet-et, annak előre is köszönet!
Üdv: Joltee
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest