- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomtrial
tag
Sziasztok. A mai nap frissítettem be DS115j típusú NAS-omat DSM 7.0.1-ra.
Apple Tv-n használok egy Infuse applikációt amivel elérem a NAS-on tárolt filmjeimet SMB kapcsolaton keresztül. Az infuse alapból felismeri a hálózaton lévő NAS-t és SMB-n keresztül csak a NAS-ra belépő felhasználónév/jelszót kellett eddig beírnom. Sajnos most ezt nem fogadja el, pedig minden ugyanaz mint előtte (MAC-en ha a NAS-ra akarok belépni ez a felhasználó/jelszó páros tökéletesen megy)
Ugyanez a helyzet FTP kapcsolaton is.
Valaki esetleg tudna segíteni? Nagyon megköszönném mert így most használhatatlan az eszköz
-
tomtrial
tag
Sziasztok,
FTP-n szeretném elérni melóhelyről az otthoni NAS-t. Engedélyeztem a NAS-on az FTP-t de a Total commanderben milyen IP címet kell megadom a kapcsolathoz?
Köszi
-
tomtrial
tag
A kérdésem az lenne, hogy eddig így működött a távoli eleresem ebben az IOS alkalmazásban, de most nem megy. NAS és router újraindítva dr így sem megy.
-
tomtrial
tag
Ez a hiba mi lehet? Nem nagyon értem. Távoli hozzáfárásem amúgy webes környezetben működik, egyedik az IOS applikációkon nem tudom elérni (DS get, DS file), lehet ezért van?
Valamint még egy kérdés: A netem otthon 120/10-es ... régebben amikor nem NAS-al töltöttem torrentet akkor szinte mindig 10Mb/sec körül jött az anyag lefelé, most mióta megvan a NAS és Download Stationnal töltök akkor 5-6Mb/s-nál megáll ... Szerintetek miért?
-
tomtrial
tag
-
tomtrial
tag
Sziasztok
A napokban vettem egy DS115j-t amivel megvagyok elégedve. Alap dolgokra használom (filmek megosztása apple -tv-vel, torrent, és adattárolás)
A torrentezésben akadt egy kis gondom. Nem vagyok nagy torrentező, kb 5-6 fut egyidejűleg. Portot megnyitottam és meg a letöltés szépen. Viszont a feltöltés az nem. ncore-on ránézek az általam letöltöttekre és SEED vagyok ami gondolom jó, de alig vagy egyáltalán nem tölt vissza semmit.
Valami feltudna világosítani, hogy mi az alap probléma? Ha ez megvan akkor előkeresem a fórumon ha már volt erről szó.
Download Station-t használok, de volt már feltelepítve a Transmission is, de a DS jobban bejön a webes és applikációs elérése miatt.
Ami még fura, hogy az este letöltött filmeket szépen leszedte, és a NAS reggelre standby üzemmódba lépett ... gondolom azért mert nem tudott feltölteni így minek menjen ...
Köszönöm.
T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest