- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnat
veterán
válasz
lasse001 #70141 üzenetére
Szia,
én nem tudok róla, h tudná ezt, de azt meg tudod csinálni, h a vezérlőpult/feladatidőzítőben a usert amivel nézi a videókat átnevezed vagy új jelszót adsz neki, aztán meg visszaállítod.
Command line admin doku: [link] (neked a synouser --modify vagy --rename kell, attól függően, h a jelszót akarod megváltoztatni vagy a usert átnevezni - első jobb megoldás de tudnod kell a jelszavát, h vissza tudd csinálni)
Itt meg egy kis leírás az időzítéshez: [link] -
válasz
lasse001 #65762 üzenetére
A UPS-hez adott kábel RJ45-ös végét kell dugni az UPS-be, az USB-s végét a NAS-ba. Nem kell semmiféle IP cím. Ahol nekem most az van kiírva, hogy No UPS connected, ott meg kell jelenjen az UPS márkája, modellszáma, egyéb adatok. (Most nekem sajnos pont tönkrement a szünetmentesem néhány nappal ezelőtt, szóval nem tudom neked megmutatni miket is ír ki.)
A lényeg, hogy semmit sem kell állítani, ha jól vannak összedugva, látnia kell.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
lasse001 #64897 üzenetére
A jelenlegi SHR kötet bővítése után 6Tb helyed marad!
Cserébe mindkét lemezen ugyanaz lesz!
Egy lemez meghalhat de attól még a DSM felál, működik a másik lemezről és az adatokat is eléred.Ha új kötetet hozol létre akkor 2x6 Tb helyed lesz.
Egy lemez halála esetén a DSM feláll, indul a másik, ép, egészséges lemezről de a halott lemez tartalma elvész.Tehát a döntés lényege röviden :
Rendelkezésre állást vagy tárhelyet akarsz bővíteni?Megj. : Ezért nem szeretem ajánlani a 2 fiókos modelleket. Jobb döntés hosszútávon egy 4 fiókos modell.... indulhat az is 1-2 lemezzel, SHR-ben, később csak bővíteni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest