- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
hegyimorc #39067 üzenetére
Ez erősen felhasználó függő. Mit , mennyit tárol a NAS-on.
De azt is érdemes figyelembe venni , hogy ezek a külső eszközök , bővítő dobozok több nas-al is működnek!
Mod :
Többek között nekem is van külső bővítő egységem de én tudatosan külön kötetként használom a NAS-ban és a bővítőben található lemezeket.
A DS2415+ 12 lemezes kötet , 2 lemezes SHR védelemmel.
A DX1215 bővítő szintén 12 lemezzel alkot egy kötetet , 2 lemezes SHR védelemmel.
Ezt a bővítőt tudnám használni az újabb DS3617xs modellel is.....2 db-t is akár.
De ezeken már nem eSata a csatlakozó tipusa.
-
gyugyo79
addikt
válasz
hegyimorc #36327 üzenetére
De az egy game szerver lehet nincs is webes felülete a parancsikon akkor meg csak dísz (ráadásul szabadon állítható). Aki csinálta az gondolom feltételezte, hogy a leírást elolvasta aki elkezdi használni + alapvetően kicsit konyít a Dockerhez.
Ennyi erővel azt is írhattad volna neki, hogy a parancsikonra vonatkozó beállítást javítsa a speciális beállításban jóra és kész, a portot csak a jót kell használni...De kb. csak meg kellet volna kérdezni, hogy a jó porton próbálkozik e
-
gyugyo79
addikt
válasz
hegyimorc #36321 üzenetére
De már miért legyen a helyi port is ugyan az (kb tök8 ha így nem működik úgy sem fog mivel ott csak egy port van amire a belső van irányítva és ha az erre nem megy akkor másra se fog ) ? Ha a Dockerben ami fut az a 6702 -n ott van akkor azt a NASip:32784 -en el lehet érni ha meg nem ...
Ugyan arra állítás helyett akkor már át kell rakni a Spaciális beállításokban, hogy használja a host hálozatát és akkor tényleg a :6702 -n lesz elérhető. De a nem kinézni hozzászólásod se értem. Aki a Konténert csinálta beállította ezeket ha akarod variálhatod persze de ha nem akkor miért ne lenne egyszerűbb "kinézni" és használni ...Lehet be kellet volna állítani még valami környezeti változót ami nem történt meg ezért nem is fut aminek kéne.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
hegyimorc #35926 üzenetére
Nem RAID-ben lévő lemez cseréje.....
Adatokat másold át a másik kötetre - írtad is , hogy van rajta hely - majd a tároláskezelőben a kötet eltávolítása lehetőséget érdemes választani.
A gondot az bonyolíthatja meg, ha esetleg a telepített csomagok ( Photo Station , Video Station stb... ) között van olyan amit a kivenni szánt kötetre telepítettél.
Ez esetben figyelmeztet is a rendszer , hogy állítsd le őket.
Ha ez megvan, eltávolítható a kötet.
Kiveszed a lemezt és mehet be az új.Tároláskezelőben lehet egyszerű / basic kötetel tétrehozni az új lemezre.
Ezt követően az adatokat is vissza lehet másolni.Konkrétan ilyet még nem csináltam ezért lehet , hogy másnak van jobb megoldása.
-
Zolee11
senior tag
válasz
hegyimorc #20304 üzenetére
Köszi a segítséget, most már működik a tallózás gomb, viszont nem tudja írni az adott mappát.
Eddig a SYSTEM csoportot adtam hozzá írás/olvasás jogkörrel a letöltési mappához, és az elégséges volt, viszont lehet, hogy további csoportokat vagy adott felhasználót kellene engedélyeznem, csak kérdés mit. -
Chrys_
addikt
-
Chrys_
addikt
válasz
hegyimorc #15771 üzenetére
Megvan, kösz szépen. Akkor aktiválom is ezt az opciót. A kliens pedig ha jól értem, valahová elrakja a betöltött .torrent file-t. Mi van abban az esetben, ha a Remote GUI-n keresztül csak kiveszem a listából a letöltött anyagot? A kliens által elmentett .torent file ott marad valahol? Valahogy azt is el kellene távolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest