- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
őstag
válasz
AiRLAC #94857 üzenetére
Igen, annyiban működött elsőre, hogy amikor a WebOS-ből (LG) az aplikációt feltelepítettem, akkor addig sikerült eljutni, hogy legalább azt a meghajtót be tudtam tallózni a NAS-ról, amelyiken a filmek vannak. Azonban ezen belül már nem engedett mélyebbre, azaz a Filmek mappát már nem tudtam megjelölni.
Most egyébként feltettem Windows PC-re is az appot, és noha ugyan azzal a felhasználónévvel regisztráltam ismét, mint elsőre a TV-n, és jelszónak is azt adtam, amire emlékeztem, hogy korábban már adtam volna a Jellyfin alatt, mégis beengedett, és itt simán el tudtam jutni a Hozzáadással a Filmek mappáig a NAS-on, és rendben működik is a lejátszás. Persze elpróbáltam ezután ezt a TV-n is, de ismét Hibás jelszó, vagy felhasználó-t dobott.
"Illetve a Docker compose / Portainer stack etc kódot is másold már ide."
Ezeket hol találom a Docker-ben, mert ilyet nem lelek, bárhogy kotorok is a mappák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest