Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Gyakorlatilag mindent leírtak a fórumtársak és helyesen érveltek.
Én a nason biztos nem tárolnék családi és fontos dolgot, hanem külső vinyóra menteném backup célzattal rendszerezve. Jön az áramszünet, nincs szünetmentes hello az adatoknak.
Jó játék tényleg a nas, de én szinte csak filecserére használom tehermentesítve a routert a rengeteg adatforgalomtól.
Lehet a routerre rákötött usb-s hdd-ról is filecserélni, de arról ne is álmodj, hogy több 100 torrentet futtatsz rajta, mert a router nem arra van tervezve, csak szolid filecserére(speciális fw kell rá, a gyári erre alkalmatlan, tehát mókolni kell helyből).
Az usb hdd meg szintén szűk keresztmetszet adatátvitel terén, nem nagy sebességű hálózathoz még ajánlott, de van egy szint ami felett ki se tudja használni már a netsebességet.
A routered meg tényleg gyenge, vagy az ajánlottat veszed, vagy egy asus n56u-t az már mindenre elég.
Lényeg a routereknél az erős processzor és a sok ram 64mb már nem igazán való filecserére.DR Fantastik: Én tuti nem használnék főleg fontos családi adatokra, munkahelyi adatokra ilyen felhőszolgáltatást, engem már a chrome cloud is idegesít, miután mindent megtudnak rólad merre jársz, milyen jelszavakat használsz stb. Backup vinyóra rá és akkor veszem elő amikor nekem kell, rápattintom a nasra átmásolom és kész. De hát akinek tetszik csak használja nagy megelégedéssel.
Ha elmegy a net akkor úgyse tudod elérni(otthonról, lehet menni netkávézóba és akkor már ugrotta komfort, ha a szerverük lerohad, akkor meg pláne nem tudod elérni ki vagy szolgáltatva, szóval csak okosan), míg ha áram van akkor az otthoni mentéseidből visszatudod szedni az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest