Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
''Shadow-mask-technology
In shadow-mask monitors (also known as flatscreen monitors), there is a thin metal plate with the finest perforations, normally elliptical in shape, mounted behind the front glass of the tube. The shadow-mask combines the three electron beams from the electron cannon shortly before they hit the phosphor layer on the back of the front glass. The more precisely this combining occurs (shadow-mask spacing), the sharper and better-defined is the picture produced.''
Az az 'INWAR' megnevezés előtte nem tudom mit jelent, talán csak az LG saját elnevezése.
(Bocsi, nem lustaságból nem forditottam le, hanem mert csak elég pontatlanul sikerült volna. Ha valaki esetleg tudja, nyomja át magyarba.) -
válasz
Johnny Cage #55 üzenetére
SEX-->Sulinet express:))
Lg T910BU 0.20mm INWAR shadow mask...
Ehhez tudnál valamit hozzáfűszni??:)
Jó, nem jó stb... -
buci_
tag
válasz
Johnny Cage #55 üzenetére
ok, akkor azt a ''vettem''-et idezojelbe rakom.. noverem intezte, mivel o most fent van bpn.. :) bar kivancsi lennek erre az online rendelesre :))
-
Overmind
aktív tag
Üdv all!
Pár hete vettem Sexes 957 MB-t. Papíron van a CHS-nél (akkor 65900volt), Fefo-nál (64900), HRP-nél (66900), ... Azért csak papíron, mert erős hiány volt belőle (-81db csak a HRP-nél, másik két helyen nem is lehetett kapni). Szerencsére sikerült egyet levadászom a HRP-től (egy ezrest még engedett is a kisker :) ), és nagyon megérte. A 60-70eFt-os kategóriában szerintem ez a legjobb 19''-os monitor. -
Pocok
csendes tag
Hi!
Ha tényleg mindenki 79000 ft-ért veszi a SS957MB-t akkor én kúrva jól jártam!!
Dunaújvárosban rendeltem meg és DOROGRÓL hozták nekem SULINETBEN 65000-ért!! KB 1 hónapot vártam rá de kúrvára megérte!! Nekem nagyon teccik csak még nem sikerült rájönnöm hogy mir jó úgy igazából a Highlight! -
dbali
aktív tag
válasz
Johnny Cage #48 üzenetére
Na most érdekeset mondtál, ilyenről még nem is hallottam de minig tanul az ember:D
-
Johnny Cage
addikt
No ezekkel a képponttávolságokkal vigyázni, mert becsapós. Nem mindegy hogy lyukmaszkos vagy apertúrarácsos. Elméletileg az apertúrarácsos hiába nagyobb (pl. 0.25), élesebb képet eredményez, igy kb. ugyanazt (vagy jobb) a képélességet nyújtja, mint a 0.20-as hagyományos lyukmaszkos.
-
süti5
őstag
Én 66.990-ért vettem. Azért ott, mert volt. Máshol 2-3 hetet emlegettek, mire hozzák, 64.900-ért. Csak monitor nélkül rossz érzés gépezni:))
-
Én expertben tervezem a moncsi vásárlást.
ott 60 000 ->957 MB
63 000 ->910BU LG
szal ennyi...:) -
Keitaro
addikt
bruttó 66.900,- sulinetben
[L]http://www.pcland.hu[/L]
Egy kérdést megér szerintem :)
u.i.: Én nem vittem volna el, ha ott közlik, hogy jah bocs 10e-vel drágább, ha már egyszer lefixáltunk egy árat akkor tartsák is vagy pá...
Legalábbis szerintem ez nagyon nem korrekt
[Szerkesztve] -
Hi csajok:)
Már ccsak cirka 30 000 kell és meg van az uj moncsi:)))
Valaki esetleg adna kölcsön?:DDD
heheheee -
Smogus
őstag
Na én ezt a moncsit láttam ennyiért :DDD
User's raktárról 49.000 61.250
És mindez a depon
Nem értem akkor miért beszéltek itt ilyen 65ezer és azon felülli árakról -
Hi all !
Ez a képpont távolság annál jobb minnél kissebb??
tehát PL: 0,20 , jobb élesebb mint 0,24 ?
Amúgy Lg 910BU 3 ezerrel drágább mint samsung 957 mb, de állitolag elég fasza
Én is tervezem a moncsi vételt ,de még nem dontottem el
Lg 910 BU vagy 957 MB
Állítólag az LG már TCO 03-as, bár én az lg honlapján nem láttam ezt
a hitelesítést a tanúsítványoknál....
Hát nem tudom... mindenki mást dicsér:))) -
buci_
tag
big up! :D
mar egy jo ideje ragodtam azon, hogy milyen monitort vegyek (en sulinetben gondolkodtam).. ugyhogy tobb napos PH olvasgatás es nemi vizsgalodas utan emelett a monitor mellett dontottem.
Alvin utolag is thx a User's -t, nagyon jo arak vannak ott, csak nem ertem hogy delutan miert volt meg raktaron ez a monitor, most estere meg hirtelen elfogyott..
nem lenne jo, ha pentek du., vagy szombat delelott odamennek es kiderulne, hogy varnom kellene meg 1-2 honapot... :)
szoval samsung rox :)) :C:C -
xuldar
addikt
Ugyan már, mindannyian tudjuk (hiszen megmondták), hogy a fekete források miatt adják irreálisan olcsón a számtech dolgokat. A Sulinetben csakis legális forrásból kaphatók termékek, a legális forrásokból elérhető legalacsonyabb áron! :DDD
Nevetséges, de ez van, és még mindig jócskán megéri 20%-kal (mert ez a monitor pont annyival drágább) többért megvenni SEx-szel, mint SEx nélkül... -
vadbarom
csendes tag
Hi!
Az irreálisan magast a piaciárhoz képest értem. Azért nem kéne 30% -50%-al drágában adni a dolgokat mint a tényleges piaci érték. Tényleg mikor frissítik az árakat? Vagy ez a cégek saját hatásköre? Mert ha kiszámolod egy nagyker beszerzi kb 55000Ft-ért eladja sulinetben 78900-ért. A nép pedig kénytelen megvenni Sulinetben mert sulineten kívül olyan 63000Ft lenne.
Persze, hogy megérné az a 18900Ft. Csak a nagykerek keresnek rajta egy csomót. Ezért drágábbak a sulinetes árak a piacinál pedig egyenlőnek kellene lenniük. Az igaz, hogy ugyan annyiért kellene adnia sulineten kívül is, de a FEFO nem sulinetes listáján nincs is 957Mb vajon miért? Mert senki nem venné meg sulineten kívül ennyiért.
Üdv. -
xuldar
addikt
-
vadbarom
csendes tag
Megint én :)
A debreceni corában mennyi most a 957MB sex-ben (lusta vagyok kimenni)
Üdv. -
vadbarom
csendes tag
Hi!
Conus2 végülis írtam a BEKS-nek emilt. Ott már azt mondták, hogy van 957MB 19-es :) Nem értem személyesen nem merik mondani :) Az ára tényleg 78900. Kicsit sok :)
Üdv! -
Conus2
csendes tag
Megjott a monitorom a BEKS-tol:a Beksnek van Samsung SEXes monitorja. Apro szépséghiba: az előleg befizetésekor a vetelár: 63900HUF volt, majd mikor mar fizetésre került a sor, kiderült :a sracok valamit elnéztek.....78900HUF a vege. Szép alom volt. :((( De nem hagytam ott, elhoztam: egyszerűen gyönyörű. CSAk ajánlani tudom.........:P
-
Safranek
aktív tag
Hali Mindenkinek!
Én a múlt héten rendeltem 957MB-t a F.FO-nál,elvileg a héten megjön.Kicsit késik,
mert most költöztek.Az SEX árlistájuk nem nagyon friss, érdemes telefonon érdeklődni,nagyon készségesek voltak.Ha megjön, majd itt jelzem.
Na szasztok
Safranek -
vadbarom
csendes tag
hi!
Ma voltam a beks-be nincs 19-es samsung moncsijuk sulinetben. Biztos, hogy ott veszed? Vagy milyen trükkel sikerült rávenni őket? Sanya te hol veszed??
Udv -
Conus2
csendes tag
....a mult 7 en fizettem be a 10 % eloleget a 957 MB-re a BEKS nel-(irtam nekik emailt, forgalmazzak-e SEX-el...:igen), (63900HUF brutto). Azt igérték 1-2 hét alatt van meg......
-
xuldar
addikt
Megnéztem a beks honlapját, nyomát sem találtam a monitornak. Sulinetben egyáltalán nem forgalmazzák. Biztos, hogy nem nézted el?
Sanya1: áruld már el, hol láttad br 65-ért a monitort? Én a Corában vettem lassan 2 hete, kicsit nehéz beállítani, de azért egyáltalán nem rossz kis moncsi. Szerintem sulinetben nem kapsz most ennél jobb crt monitort. -
BetonTag
csendes tag
JVan egy nagyon hasonló monitor, a 957p, ha valaki tudja, hogy jobb-e (vagy egyáltalán mi a különbség), mint az MB, akkor írjon, thx.
(A www.samsung.hu-n lévő műszaki adatokat megnéztem.)
:)) -
Conus2
csendes tag
Holnap megyek befizetni a 10% előleget a S957MB-re. Már egy jó ideje keresgélem az ár értékben megfelelő 19'' monitort, végül emelett döntöttem. Csak jókat hallottam róla. Ja: síkképcsöves, mert ez számomra sokáig nem volt világos, így mégjobban kell Br. 64.000.HUF-ért.(debrecen-BEKS KFT.-www.beks.hu)
-
biker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #14 üzenetére
nem
de tegnap vettem emberemnek LG flatron F700B-t, ajándék optikai egérrel 40k -
biker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #12 üzenetére
egy általam ismert nagyker bruttó áránál csak 1800.- al drágább
-
biker
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #10 üzenetére
az nagyon jó ár :)
-
ethrnz
csendes tag
Sziasztok! Én Sulinet Expresszen eddig csak Samsung 763MB-t és 765MB-t láttam, de rengeteg fórumot végigjártam és kiderült hogy a 757MB drágább, de jobb választás, a 957MB pedig a pcworld.com tesztjén nagyon faszán szerpelt. Szóval, ha valaki tud olyan helyet, ahol Sulinet Expresszben árulnak 757MB-t vagy 957MB, lécci írjon ide, vagy dobjon egy emailt privátba nehogy reklám miatt kimodrálják... Köszönöm.
-
morzsol
aktív tag
Mennyi debreceni van! Lassan klubbot nyithatunk. Vagy már van?
(- Bár én csak képernyőn át érintkezem! )
Ha tényleg kérdezed, és nem csak agyjáratás, menj ki a corá-ba és nézz meg egy siemens 996F-et. Én ott láttam LG, meg MB mellett... és megvettem. Azóta mégtöbb lg-t és MB-t (P-t) láttam, és egyre jobban örülök - bár ehhez nem is kell mást látnom, csupán bekapcsolnom! (Önmagában is megáll.) -
K.O.
tag
Kérdés garanciával kapcsolatban: A pixel hibás monitorokat visszaveszék? és ha igen ez a sex-re is igaz?
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #3 üzenetére
Pontosabban már átírtam:))
-
K.O.
tag
Én is ilyen monitort szeretnék venni a sex-en, de az interneten még nemláttam ilyet. Ezek szerint akkor van, mert akkor megvan az új monitorom? (Eddig csak a 17'' változatát láttam.
Én elmentem megnézni az Elektro W-be és szerintem sokkal szebb volt a képe, mint az Lg- nek. (Ezenkívül, csak Lg, és Sony volt kirakva) -
Sanya
nagyúr
Sziasztok!
SEX keretein belül szeretném megvásárolni ezt a monitort saját használatra.
paraméterei:
1920*1440, 0.20mm, 96kHz, MPRII, TCO 99, ajánlott felbontás: 1280*1024@85Hz, MagicBright, Highlight Zone, MouScreen, USB (1Upstream)
Ár: bruttó 65.000(Debrecen, nem megyek pesti kapualji nagykerekbe, meg kamionról leesett árakkal se dobálózzatok)
kérdés a következő:
MIlyen tapasztalaitok vannnak ezzel a monitorral a kapcsolatban, vagy ajánljatok vmit, ami szerintetek jobb, mint ez(hasonló árfekvéssel--lehet több kicsivel, nem rokkanok bele).
Köszönöm a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged