Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Velocity

aktív tag

khm... nos a helyzet a következő... elegem lett, visszavittem garra, fel is vették, mondták hogy 2 hét míg megcsinálják, mondtam hogy cseréljék ki, mondták hogy nyugi, meg lesz csinálva... közben kibuliztam egy kölcsönmonitort, amivel persze nem értem semmit, egy nagyon régi, nagyon rossz 14''ost, szóval utána 2 napig monitor után jártam... aztán kész lett, el is hoztam, összeraktam és csodák csodája gyönyörűen ment... meg is maradt ez az állapot vagy másfél hónapig, amikoris megint jelentkezett a hiba (gondolhatjátok, hogy az első jelentkezéskor majdnem megállt a szivem)... sajnos ami még rosszabbul esett nekem, az az hogy, mostmár nem csak részenként látni a csíkokat, hanem az egész képernyőn, és semmilyen fizikai behatásra nem szűnik meg a dolog, teljesen magától jön elő, és jóesetben el is tűnik olyan félóra-óránkét pár felhőtlen percre... de aztán vissza is jön a hiba! ki-be kapcsolásra sem reagens a hiba, legalábbis az esetek 95%ban nem, a maradék 5% meg megmarad boldog pillanatnak, mert az is max pár percig tart... próbálgattam már mindent, egész napra kikapcsolva és kihúzva hagytam a monitort, nem lett változás, ACDSee-ben teljes képernyőn pörgettem egyszínű piros, kék, zöld, sárga stb színű képeket, hátha egy kis testedzés segít, nem lett változás... windows bootolásakor is látni a mocskokat, driver-t nem találtam frisebbet, csak az 1.0ásat, azért újraraktam, szintén nem lett jobb...
    1280*1024ben használom 75Hz-ne, ettől kisebbeken is próbáltam (1024*768, 800*600) de nem volt változás... ha megint elviszem garra, 2-3hétig még ennyi monitorom sem lesz, tekintve hogy itt az újév meg az ünnepek, az első hetekben senki sem szeret dolgozni...

volt olyan hogy a MB kapcsolgatására visszaált, de idővel erre is immunis lett a majom... eladni csak gyér áron lehetne, azt is csak úgy ha előtte frissen jött ki a szervízből! Viszont ha pénzt adok egy új monitorért akkor már jó lenne egy 17es vagy 19es LCD, ugyebár monitort nem egy évre veszi az ember, de arra jelenleg így karácsony után nincs kredit, ergo marad ez... akinek sikerült megoldania a problémát, vagy legalább részben tünetmentessé tennie, az írja le hogy csinálta, de bíztató szavakat is szívesen fogadok...

SOHA TÖBBÉ SAMSUNGOT!!! :(( :((( :(( :(((

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák