- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Velocity
aktív tag
nekem is ezt csinálja! Az a baj, hogy qrva zavazó tud lenni, de csak bizonyos felületeken látható! Pl ha megy a photoshop, és elkezdi csinálni, Explorer alatt már nem csinálja, meg ilyesmi! Nekem is meg kellett kocogtatni az oldalát és elmúlt, mostanra már ott tartok, hogy akkorát oda kell neki verni, hogy azt hiszem leesik a monitor! Garra meg hiába viszem, mi a f*szt csináljak, ha ott állunk a boltba fél napja és nem jelentkezik a hiba? Utána meg hurcolják ide-oda, babrálják-szerelgessék, aztán a végén lesz belőle egy rakás hulladék! Hallottam valakitől, hogy vidkaridriver a hibás, feltettem a legfrissebb detonatort, és utánna kb egy 3-4 napig semmi baja nem volt! Nem nagyon értem mi lehet a hiba forrása! A 17'' Samtron soha nem csinált ilyet 3 éven keresztül
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Yettel topik
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest