- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Certee
senior tag
A tűzfal mindíg rákérdez, hogy kiengedem e az svchost.exe-t. Szabad engedni vagy nem? Mert nekem is 100%-on húzta a procit amíg nem tettem rendbe a gépet. Ha no-t nyomok akkor is tudok netezni. Letilthatom végleg, hogy ne kérdezzen rá mindíg?
-
-
kb
csendes tag
Szoval azt mondod h ez nem rendszer hiba vagy gyengeseg vagy tamadas? De nekem akkor se deritsen fel semmilyen UPnP eszkozt ami nem az en gepemhez tartozik! Miert akarnek en a Toth Jozsi nyomtatojan nyomtatni? Es O miert engedne ezt? Persze ez a LANbol adodik... Hol kapcsolom ki h ne keressen egyaltalan UPnPt?
Persze ugy hogy a rendszer tul elje
[Szerkesztve] -
kb
csendes tag
na most amit irtal nem megnyugtato! ugyanis az ''upnp''-nek (amugy koszi h legalabb ennyivel mar tobbet tudok) utana nezve folyton az jott az arcomba, h ''trojai'', ''biztonsagi res'' stb. Tehat a felelmeimnek van alapja. Bar az egyik forumon az upnp-nek a 5000 port-ot irtak.
Pl: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kb
csendes tag
Ujabb svchost.exe problema.
Vegig olvastam a topicokay es nem talatam hasonlot, ha megis van akkor bocs.
WinXP SP1 em van. A netem olyan, hogy a varoban a kabelTV szolgaltato kabel halozatan vagy egy bazi nagy LAN (v MAN, ahogy tetszik) es nekik van egy szerveruk, proxyval kifele. (tipikus LAN nem?)
A problema az, hogy par nappal ezelott, Outpost Pro szolt, hogy ''svchost.exe Generic Host Process for Win32 Services kifele akar menni 'xy' IP re es 2869 TCP porton'' A helyzet az, hogy az IP egy helyi juzer IPje (semmi keppen sem a szolgaltatoe), akit nem lehet beazonositani (gondolom vedi magat) amator modszerekkel (ugye nem vagyok egy nagy szegp guru, kulonben nem irnek ide)
Akit eddig kerdeztem nem tudta hogyan lehet. Nem vagyok az a fajta, aki gondolkodas nelkul mindenre rakattint es mindent elindit.
Tuzfalban letiltottam az adott IPt es portot.
Tippjeim, felelmeim: vki bejutott a gepembe es vmit ki akar vinni. Vmi virus (de akkor miert konkret LAN IPre megy?). a legvaloszinubb hogy PASSZ (fogalmam sincs h mit tegyek)
Kerlek segitsetek!!! -
peti_sz
tag
Up!
-
peti_sz
tag
Hello!
Ide írok, habár a többi ( vagy 5-6 feleslegesen nyitott svchost-topicbe egyenként írtak vagy 3-an 4-en,, mindegy
Szóval win2000, ''jól'' működik, semmi nagyobb gáz, csak néha ( óránként kb. vagy nem tudom milyen rendszer alapján be-beugrik egy hibaüzenet::::
Programhiba
A program (svchost.exe) hibákat generált és a windows be fogja zárni. A programot újra kell mejd indítani.
Hibanapló készölt.
Szóval simán leokézom..semmi gond. Nincs visszaszámlálás, nincs rendszerleállás, minden működik a gépemen...remélem.
Azért zavaró, hogy miért csinálja. zone alarm meg spybot S&D meg valami blasterellenző van a gépen. Mi lehet a gond?
kösz előre is -
ReJim
őstag
én is szeretnék nyitni egy topicot!
aminek a winmine.exe lenne a neve! és csíteket, meg újjab pájákat szeretnék hozzá.... -
Zenty
őstag
Gyerekek azért ezek is mekora iqu problémák ,hogy hányszor nyitnak topicot az újoncok! Hallatlan! LOL
-
schorby
csendes tag
új vagyok a fórumon, bocs
-
zzzzzz
csendes tag
Lan hálózat+Modem or ADSL+windows update kereső+rendszer+user connection
-
duracell89
senior tag
█
ne nyiss ennyi topikot, kérlek hasznald a jobboldalon lévő keresőt, és olvasd el az alapelveket «Bővebben: link
█ -
e=mc²
őstag
-
schorby
csendes tag
mitől lehet?
ctrl+ alt+ del
folyamatokban
kb. 8 svchost.exe fut
(sp2 fent van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest