- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
creathall #275829 üzenetére
HuB+ jól felkavartad az álló vizet. Nincs is energiám végig olvasni ezt a rengeteg, több oldalas hozzászólást. 🙈
Senkit nem tiltottak ki még azért, mert valakinek órást ajánlott, vagy szerviz díjról beszélt volna.
Nekem van automata, kézzel húzós, solar,.elemes, kb minden. A kézi húzós órák varázsa A reggeli rituálé. Automatàt nem szeretek koronáról húzni, max amíg el nem indul. Sellita sw200 nem is bírja a koronáról húzást.
Jó órást nehéz találni, de ha megvan, akkor szerintem egyik órától sem kell tartani. Én minden órámat Kriston Karcsihoz küldök és 110% az elégedettségem.
A kedvenc kézi húzós órám a marathon GPM. Jobban szeretem, mint a moonwatch órámat.
-
dzsi23
addikt
válasz
"ne nagyon kérdezgess ilyeneket, hogy mennyibe kerül egy szerviz, mert hamar kitiltás a vége, erről itt nem beszélnek!"
Kitiltás??
Érdekes, én még egyszer sem találkoztam tiltással, amíg valaki meg nem szegte sorozatosan a PH szabályait...
Ha már úgyis benne vagy a google-keresésben, nézz rá erre is: paranoia.
"De én hülye vagyok megértem."
Ezt ismét alátámasztottad.
-
válasz
Fix árakat nagyon nehéz mondani, mert ahány órás annyiféle árazás. Nyilván az elvégzett munka minősége sem lesz egyforma. Aki automata órát vesz, annak azt kell tudni, hogy minél olcsóbb egy óra, annál rosszabb lesz a szerviz és az óra árának aránya. Egy Rolex, Omega időszakos szerviz mondjuk 200-400k, ha nem nagyon kell extra dolgokat cserélni, de az óra 3-5-10 millió. Egy sima ETA szerkezetes valami mondjuk 100-150k per szerviz, az óra pedig esetleg csak 3-500k. Mindenki eldöntheti neki megéri-e az automata óra. Az olcsóbb automata óráknál az óra ára elmegy szervizre az első 10 évben, a drágább óráknál, lehet hogy 50 év alatt se.
-
bigmasterg
addikt
-
bigmasterg
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
creathall #275811 üzenetére
"Neked sikerült kiolvasni a sokkalt ebből a szövegből?"
Tekintve, hogy annyira jelentősnek érzed a különbséget ütésállóságban, hogy ezt feltétlenül meg kellett említened, igen, sikerült "kiolvasnom" a szövegedből.
"Már már ott tartunk, hogy azt írtam, hogy a kézi húzós egy G-Shock színvonalán van."
Én nem beszéltem ilyesmiről, de úgy látom, te jól ismered már azt a bizonyos tablettát.
A többi: google.
-
dzsi23
addikt
válasz
creathall #275795 üzenetére
Vannak kétségeim afelől, hogy a kézihúzós óra sokkal jobban bírja az ütődéseket, mint az automata (persze, a rotor is egy gyengepont).
"Konkrétan nem lesz Svájci és Német ennyi pénzért!"
Konkrétan abban a hozzászólásban ajánlottam egy svájcit, amire válaszoltál.
"a német óragyárak ennyiért és sokszor ennek az az összegnek a 20*orosáért sem adnak kézi húzós német szerkezetet"
A Nomos a duplájáért már simán ad, nemhogy a húszszorosáért... a Lange nyilván nem, de ez irreleváns.
-
RetroAnalóg
kezdő
válasz
creathall #275795 üzenetére
"Sajnos a kézihúzós, az elterjedés, és az olcsó nincsenek összhangban 2025-ben"
Ez mennyire lehet jó alternatíva?
https://www.orabirodalom.hu/karora/Sturmanskie/218343/t2/Végülis nem japán, a kikötött maximális áron belül van és kézi felhúzós. (De mivel nekem sincs tapasztalatom karórák terén a kézi felhúzós szerkezeteket illetően, ezért kérdezek.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest