- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #273050 üzenetére
Bocs, figyelmetlenül olvastalak. Ha garis, ne piszkálj bele. Viszont jó hír, h egyenletesen siet naponta 25 mp-et, mert akkor be lehet szabályozni sokkal pontosabbra is. Ügyes mester gépre téve pár perc alatt beállítja. Van egy csomó videó, how to regulate an automatic watch. PL. [link] Műszer nélkül macerásabb. Állítás, hordás, ellenőrzés. Lényege, h ne érj bele a hajszálrugóba, ne menjen kosz az órába, és a mm tizedrészénél is kisebbet mozdítsd el a megfelelő kart, és persze hátlap tömítésre, menetre ügyelni.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
T0mBd1gg3R #273044 üzenetére
Napi v összes sietés? Ha összes, akkor próbáld beállítani azután, h már teljesen felhúzta magát (viselted pár órán át). Ha napi, akkor állíts rajta óvatosan.
-
dzsi23
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #273044 üzenetére
Kellemetlen a 25 másodperces eltérés, de még a gyártó által megadott határon belül van, így nem feltétlenül garis probléma, viszont szerintem megoldják. Eddig csak egyszer volt gondom garis órával, azt a boltba kellett visszaküldenem, ahonnan vettem, és ők küldték el a szerviznek, szóval egyeztess az Óra Győrrel.
-
fagyalllo
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #267515 üzenetére
A hátlapot nézd, a régebbiekben a 437-es, a mostaniban a 3208-as szerkezet van. De tökéletesen ugyanazt tudják, a használati útmutatójuk is közös, nem tudom mikor volt a váltás, 1988 óta folyamatosan gyártják az órát. Én nem erőltetnék egy régi, bizonytalan előéletű, vízállóságú, karcos-kopott órát, hanem vennék olcsóbban egy újat, hiszen pont az a jó benne, hogy gyakorlatilag ugyanaz.
-
@mriya@
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #267138 üzenetére
Húzz rajta (ha tudja a szerkezet a kézihúzást) úgy 40-et, akkor fullon lesz az órád.
Ha kensz egy kis kézkrémet oda, ahol a bőr a fémmel érintkezik, megszűnhet a nyikorgás. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Valszeg koronáról is húzható a Miyota. Tekerj rajta 40-50 (fél)fordulatot, tedd le és mérd meg, mennyit megy. 40 óra felett biztosan OK.
Dzsi : Nehéz ügy. Mókolt 420-as Amfíbia a nyerő, de az nem kvarc. Sinn-Berny 37-es. E.T. 38-asa (Hamilton copy) nem zafír, és hosszú a tokfül, valamint a ráma is széles. /Egyelőre én sem találtam magamnak tökéletes kvarcot, bár nekem nem kell arab szám sem, de a mutató fehér és ceruza stílusú legyen./ Használtban esetleg a Fortis Colors jöhetne szóba. A PD-1765 kicsit bumszli tokkal és mutatókkal rendelkezik, esetleg jó lehet.
-
fagyalllo
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #267141 üzenetére
El szokott múlni, de valami kis kenőanyag se árt, ha nagyon zavarna.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Nem volt rajtad elég ideig, otthon, keveset mozogva, rövid ideig hordva nem sokat húz a rugón.
A szíj biztosan cserélhető, a tokfül és a szíj mellé például egy késpengével benyúlva a stiftet ki lehet akasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest