Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
nrg.960 #237563 üzenetére
arról biztos nem, mert azt nem kapják meg
igen, én is attól félek, hogy a bevonat picit megváltoztatja a színét, így a korrigálásnál biztos, hogy eltérés lenne. agyrém...
azt már nem is mondom, hogy van egy enyhe OCD-m, egy 50 ezres Casio órámra költöttem nem rég 30 ezret, többek között polírra, hogy gyári állapotú legyen 6 év után.nebancsa:
ha én verem oda, akkor meg is érdemlem, ez egy ilyen sport, de ez a képviseletben lévő szerviz munkájára vezethető vissza (ami amúgy nagy hírnévnek és megbízhatóságnak örvend tudtommal), azért az nekem sok.Anaren91:
egyrészt nem hiszem, hogy japánba küldözgetnék, másrészt nem szeretném fél évre letenni. lehet, hogy tényleg meg lehet csinálni DIY, de kétlem és nem is ez a célom. új órát sem szeretnék, érthető módon, ez egy szuper QC példány, de ilyen hiba után elég frusztrált vagyok.dzsi23:
bocs, félreértettelek. azt akarod mondani, hogy a Boutiqe-ban lévő szerviz által elvégzett bármiféle (garancia időn belüli) tevékenységre nem vonatkozik felelősségvállalás, olyan, mintha nekiesnék itthon késsel? azon lehidalnék. a Bajcsyról beszélek most, nem a másik garanciát intéző egységről (ami hirtelen nem is tudom hol van, talán a bazilikánál).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Újszerű Tesla Smart Air Purifier Pro L légtisztító + ajándék szűrőbetét
- IKEA TRÁDfri LED izzó E27 806 lumen - Meleg fehér Zigbee okosizzó
- Mofém Mambo-5 Fali mosogató csaptelep felső kifolyócsővel 152-0034-00
- Okos konnektor WiFi-s, fogyasztásmérős, Tuya kompatibilis, 16A
- Tanksapka tartó Volvo S60/S80/V70/XC60/XC70/XC90 modellekhez
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest