- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Permet Elek #50332 üzenetére
Szerintem az a Rakéta olcsóbb már nem lesz
Nekem is rajta van a listán...
(Van belőle egy nagyon szép fajta, régen sokat láttam belőle, mostanság nem nagyon látom)
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #50257 üzenetére
Azért az a POLJOT azért az...az kéne
-
Zozzer888
addikt
válasz
Detached #50229 üzenetére
Én is erre tippelnék
Kacérkodok a gondolattal, hogy az öreg Doxa kapjon egy ilyet
Más: Megjött az Omega , Dzsana mestertől
Gyönyörű, szerintem szebb mint a képeken
Gyakorlatilag már itt van, de elméletileg csak 28.án "kapom meg"
Szerintem aznap várható róla rendes kép is
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #50097 üzenetére
A pulzusmérő app nálam pontos eléggé. Asszem szifonra fizetős az órás cucc : /
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #50042 üzenetére
Régen voltak ilyen falra akasztható karórák, nekünk is volt, de anyáék kidobták, mert hirtelen ciki lett...szerintem tök jópofa volt
Olyanokat még lehet kapni ?
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #50016 üzenetére
Eredeti ez is
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
A Ferrari, hogy adhatja ILYENHEZ a nevét? Ez borzasztó...
Wg5113: Jobbulást
-
Zozzer888
addikt
válasz
phranxinatra #49858 üzenetére
"Lehet valaki annyira bolond, hogy csinál(tat) egy honlapot trollkodásból?"
-
Zozzer888
addikt
válasz
Szabikaa20 #49819 üzenetére
Attól függ milyen óra. Befektetésnek szerintem nem jó buli egyik se, van amelyik kevesebbet veszít az értékéből, van amelyik meg semmit nem ér, ahogy kihoztad a boltból.
-
Zozzer888
addikt
Egy Orient Mako fém szíj mennyibe fájhat? Lehet egyáltalán szerezni?
-
Zozzer888
addikt
válasz
ronin s8 #49590 üzenetére
Szerintem max annyira fognak kifutni mint az olcsó laptopok. Nem azok lesznek kint minden Auchan/Tesco plakáton, de ugyanúgy fogyni fognak,mint az ingyen cukor.
Az okosóra meg akkor fog robbanni, amikor megcsinálja az apple.
A SE kihozta a P800,P900-P910-P1-et, a kutyának nem kellett (najó, nekem tetszett nagyon).Kijött az iPhone, rögtön mindenkinek olyan kellett, meg olyat kezdett el boldog, boldogtalan gyártani.Tablet detto...Kihozta a MS még az évezred elején, nem kellett senkinek. Jött az iPad...és most ez van.
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #49591 üzenetére
Mármint ugyanabban az időpontban, ugyanazon a kézen több órát? Vagy egyik nap ezt,másik nap azt?
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #49424 üzenetére
Ronin, és a forumos értekezés a különböző búvár órák gyakorlati használatáról
-
Zozzer888
addikt
válasz
Wg5113 #49240 üzenetére
Az első órámat még akkor kaptam mikor ovis voltam. Egy focis számlapos Casio volt, focilaszti mintákkal a gumiszíjon. Talán még mindig megvan, unokatesóm is hordta egy darabig, mikor hasonló korban volt.
Aztán jött elsőben egy digitális Casio, tudott telefonszámokat tárolni (mint ahogy apáé is
), nagyon szerettem.
Utána egy Casio Beside (13 voltam), analóg kvarc, ezt is szerettem és maradt is, amíg rá nem találtam a DB-360-ra ami eléggé hasonlított az első digitális Casiomra, ezért is kellett.(18)
Olyan 2 éve (20) akadtam rá a topicra, és olvasgatva előtört belőlem, hogy kéne egy mechanikus óra, ha már ilyen jó áron mennek.
Mindig is érdekeltek az órák (zavart ha nem tudtam mennyi az idő), de eddig sose gondoltam, hogy érett lennék egy komolyabb darabra.
Elolvastam az egész előzményt, aztán leszűrtem belőle, hogy két dolgot nem szabad:
Doxát venni, vateráról. Úgyhogy vettem egy Doxát, vaterárólDzsana félével persze jobban jártam volna minden téren,de sajna akkor még nem ismertük egymást. Asszony már "tőle" kapta a Doxáját.
Aztán a Doxa borított mindent, vateráról beesett egy pár óra, persze mind filléres kategória:
-A Múlt Idős posztban szereplő, végül DWC sített Pobeda
-Duylung ugróóra (Maditól..)
-Meg egy MIR-91-es emlék Pobeda, ami a 91-es dátum miatt kellett
(A többi az családi darab, hordva nem igen voltak)Lassan pedig érkezik az Omega
DzsanavGeneveEladni nem nagyon szoktam...őszintén szólva még egy órámat se adtam el. Igaz egyik se volt olyan értékű, hogy fájjon a benne álló pénz hiánya.
-
Zozzer888
addikt
Kvarc vagy automata?
Mindkettő!!! -
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #49112 üzenetére
Tudod vaterán futnak ezek az ...órák (?), ezeknél volt kiírva, hogy a drágakövek városából, stb
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #49107 üzenetére
Írd oda azt is, hogy a drágakövek városából
-
Zozzer888
addikt
válasz
tupacamaru #49090 üzenetére
Ja igen, a 85-100 asok kisebbek jóval. De ha 160ért van "készen" még fáradozni se kell... Tuti biznisz XD
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #49086 üzenetére
Annyira kerülendő?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #49079 üzenetére
Nem tudom, de ha igen akkor rossz szakmát választottam.
Mert ha ez megy, akkor meg kell venni 85$/db-ért amazonról egy tucatot, Dzsana mesterrel learanyoztatni 20-30$/db-áron, aztán kirakni 1200$-ért...
Amúgy ne legyetek gonoszak, bár még nem láttam élőben invictát, szerintem azt a 85-100 dollárt tényleg megérik amennyiért adják az autómatákat. Bár akartam rendelni (igaz kvarcot, az 55$), viszont az értékelések miatt nem mertem...
-
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
válasz
Wg5113 #48965 üzenetére
Igen, ez is igaz
Mondjuk a parnis egyik órájával szemezgetek (bár mostanság nem jut sorra) az a baj azt nem tudom sehol felpróbálni
Meg amazonról gondolkodom valamiben,de még nem tudom miben, majd ha tisztul a kép akkor terrorizálom vele a topicot
Vadászcsiga:
Mondjuk a 39-es szerintem nem kicsi ekkora csuklóra.Ronin S8: Okok
-
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
Dzsana! Tudsz egyet távgyógyítani? (De jöhetnek ötletek mástól is
)
Van egy 64-es Doxám ( na már megint Z legendás 64es Doxája...) és múltkor volt rajtam egy picit, miután levettem, gondoltam figyelem, hogy mennyit kocog el. Aznap kb 2-től hordtam este 7ig, utána a dobozban ketyegett, és 42 órát zakatolt el.
Azóta többször hordtam napközben is, nem volt gond, de ma reggel felvettem (nem emlékszem, hogy húztam-e rá, de tegnap este felhúztam éjfél körül, az tuti) és mikor hazaértem (10perce) láttam, hogy 9:15-öt mutat és áll...hát hogy a fenébe lehet ez?
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #48949 üzenetére
Akkora csuklód van, mint nekem és áll valahogy rajta a 46os óra?: O Én már a PRC200-at is butának éreztem, pedig az 42es...asszem újra el kell majd mennem próbálgatni picit...
-
Zozzer888
addikt
válasz
Laca1212 #48876 üzenetére
Amazonon tuti eredeti
Sajna a kártyás reget én se nagyon vágom, mert nekem nincs beregisztrálva oda a kártyám (diák számlás, vacak kártya), csak az iphone-nal szerezhető gift cardok miatt tartok amazonos reget
De jöhet privátba kérdés, ha elakadsz
(Rendelési tapasztalatom is csak USAn belüli postázással van, haza még én se rendeltem)vadászcsiga:
De, szállít. Jó pár cuccot szállít, de sajnos nagyon sok mindent nem. Azért tudtam megnézni, hogy mennyi postával, mert bedobtam a kosaramba a linkelt órát, és úgy kidobja, hogy szállítják-e ide és mennyi a posta+stb. -
Zozzer888
addikt
válasz
Laca1212 #48809 üzenetére
Hello!
A Police divat cucc, sokat nem szabad tőle várni. Az Invicta meglepően népszerű, én is szemezek eggyel, de amazonon nagyon rosszakat (is) írnak róla. (Mégse volt vízálló...hoppá...stb)
Amazonról 110 dollárból jönne haza.
szerk.: Meglepően népszerű: mármint az amazonon
-
Zozzer888
addikt
Nagy fogás, vagy "ügyes" hirdető?
szerk.: Persze, sejtem, hogy utóbbi
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #48638 üzenetére
Képeken látható XD
-
Zozzer888
addikt
válasz
vadászcsiga #48614 üzenetére
Mondtuk, hogy fertőző lesz
Gratula hozzá, jók ezek a Seikok.
-
Zozzer888
addikt
válasz
TimeCenter #48603 üzenetére
A technológia tetszik, az óra maga nem az én ízlésem. Pedig nagyon sok, "bejövős" Citizen van
-
Zozzer888
addikt
válasz
Sungoo #48600 üzenetére
Nem tudom közben mi történt, de az eredeti link is már azt nyitja meg nekem a böngészőben, mint Misié. (Azt a Junkers-t). Szóval így emlékezetből:
valami hasonló. De ezekkel dunát lehet rekeszteni, érdemes körülnézni köztük. -
Zozzer888
addikt
válasz
Miamiquake #48498 üzenetére
De azokkal 1/20-ad ennyi munka lett volna
-
Zozzer888
addikt
Misi & Jookomak : Köszi
Dzsana: Beteg vagy
-
Zozzer888
addikt
válasz
Misi1979 #48440 üzenetére
Csatlakoznék, szerintem az Omegához nem megy, a Steinhart határeset, viszont a forgatóban lévő, jobbról 2. órára (szemből jobbról) szerintem jól illene.
szerk.: Mondjuk a Steinharton minél többet nézem, annál inkább mutatósabbnak találom, de az Omegán nekem nagyon idegen.
-
Zozzer888
addikt
válasz
phranxinatra #48431 üzenetére
Az a "lume" basszus...az hatalmás
-
Zozzer888
addikt
Ha már vintage a téma, én is bedobnám, hogy mit (kit
) néztem ki, kíváncsi vagyok ,mit szóltok.
Diploma osztóra lesz, tudjátok, nekem az Omega a szívem csücske de úgy voltam vele, hogy majd akkor lesz, ha sikerült valamit ledobni az asztalra
A nagy szerelem nem fér bele a keretbe, de ezek is nagyon tetszettek így nagyon megörültem, mikor Dzsana mondta, hogy amúgy neki van ebből.
Akinek esetleg ismerős az óra, de nem tudja honnan, ne kutasson tovább, járt már a forumon
-
Zozzer888
addikt
válasz
Ear001 #48268 üzenetére
Hát igen. Ahol másodperc pontosság kell, ott nem xy karóráján fogják nézni az időt
Mondjuk én megértem ha valakinek a "rádiós" óra a szíve csücske, annak is megvan a bája, hogy mindig pontos, csak az érzés más egy mechanikusnál. Nagyon más. Persze annak aki erre fogékony. -
Zozzer888
addikt
-
Zozzer888
addikt
Nézelődtem vaterán és találtam egy ilyet
Már ezeknek is ilyen durva a szervizük? Meglepett, gondoltam, hogy nem poljot árban megy, de ez azért durva.
-
Zozzer888
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest