- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #126146 üzenetére
Nagyon jó!
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #125880 üzenetére
Addigra biztos tudsz piros rózsát szerezni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #125727 üzenetére
Nem is értem miért.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #125713 üzenetére
Nagyon jó ,izléses és vagány egyszerre.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
tupacamaru #125607 üzenetére
Ez tényleg szép,még a szij is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Miamiquake #125593 üzenetére
Jól állnak egymásnak.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #125590 üzenetére
Pedig olyan sokrétű a felhozatal,hogy csak az nem tud órát venni aki nem akar.Az árak is sokszor különböznek,de szerintem ma tényleg sokan voltak az első pár órában és ez nem volt kellemes.Más szempontból ,pedig a börze jelentése megtalálható és ez ennek megfelelt.Nem lehet mindenkinek eleget tenni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #125548 üzenetére
Igen ez ilyen esetben hátrány,ha meg a nyugalmat nézzük megfizethetetlen.Van aki azért néha feljön ,egyszer Neked is lesz alkalmad majd.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #125484 üzenetére
Én megyek,de sokan jelezték,hogy ott lesznek.
-
Wg5113
aktív tag
Esetleg akit érdekel még a Rolex index fórumon az 5203-as hozzászólást érdemes elolvasni és esetleg még egy párat és ezzel is láthatjuk ,hogy tök fölösleges volt sok szempontból az egész,mert az óra vásárlás szubjektiv dolog.Vannak innen is akik már ott is hozzászóltak.Amúgy egyetértek busmannal.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #125307 üzenetére
És még elem sem kell bele.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #125295 üzenetére
Akkor én csak a házhozszállítást kérem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #125285 üzenetére
Hát.........
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #125207 üzenetére
Ahhoz mit szólnál ha mondjuk a horganyzott drótkötéltől eljutnánk egy seiko Kinetic szerkezethez.Gondolom nem lehetetlen ha három szin közül történő választástól egészen a Peugeot bicikliig vezet az út.
Csak viccezek.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
ronin s8 #125190 üzenetére
Figyelmesen olvastam és tényleg nehéz úgy fogalmazni,de mivel nem szereted ezért nyilván ez is benne van az írásodban és ezért kellett volna a szerintem szó a végére és nem tényként kijelenteni.Figyelmesen olvasva talán ez látszik abból amit írtam ,meg az is ,hogy sok a fél igazság.Ezért nem lehet ezt eldönteni,hogy mi is történik mire elkészül egy ilyen óra.
Tegnap három szinből kellett választani annak aki akart és hol tartunk.Jó ez a téma ,de mivel kevés az ismeret anyag soha nem érnénk a végére.Szerintem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
ronin s8 #125175 üzenetére
Nem szereted a Tudort ez oké,de nem is számit ebben a témában.A tudor-nak szebb formavilágú órája is van,de nem mindegyik.Sokan panaszkodnak rá minöségileg .Konkrétan mire ,láttad ,tapaszttaltad?
Akkor mert nem 904 acél( ami nem nagyon hozza a karcmentességet) és nem Rolex szerkezet a szíve azért nem óra hanem silány torzó.Ezt olvastam ki a hozzászólásodból ,amiben biztos sok minden igaz,de egy szerintem hiányzott a végéről ha már valamit silánynak nevezünk.Szerintem. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #125174 üzenetére
Igen nehezebb a 904 -el dolgozni ez igaz.Persze az is lehet,hogy egy kicsit jobban vigyázok az óráimra.Lehet ,hogy egyeseknek nem sikerül az óra külsejének megóvása és ezen a 904 sem segít,csak a tagiment.Nekem 1978 16013 Rolexem volt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #125168 üzenetére
Nálunk az LBS-ben egyetlen tudor sincs csak fénykép.Kapsz egy névjegykártyát ami a Bulgár Rolex bolté és ott megnézheted aztán viszajöhetsz megrendelni,vagy kiválasztod az itteni katalógusból.Nálunk ennyire árulnak a Rolex boltban Tudort.
Az acéllal kapcsolatban azt tudom ,hogy a Tudor sem karcolódik jobban ,mint a Rolex.Ez saját tapasztalat volt mindkét órám kb.1-1 évig. -
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #125096 üzenetére
Nem cáfolta ,de nem is volt ilyen kérdés.Csak három szin volt.Szerintem túl messze került ez a dolog az eredeti kérdéstől.Talán elég is belőle.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124873 üzenetére
Az biztos,de a csavarok nem tetszenek,ha meg kivenném szétesne.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #124823 üzenetére
Nekem is volt már érdekes megkeresésem.Kanadai illető és a feleségének kellett volna küldenem Kongóba az órát amiért 190 dolcsit adott volna postára.Mondtam neki,hogy amint itt a pénz máris postázom.Azóta nem írt egy szót sem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124689 üzenetére
Tudsz élni,de kell is.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #124681 üzenetére
Hát az már nagyon válóok is lehetne.Nincs meg sok közülük sajnos.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
phranxinatra #124642 üzenetére
Köszönöm szépen! Élvezem a társaságát
.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124629 üzenetére
Köszönöm!
Mindig tetszett ,de a mostani Longines 1935 is ilyen na az még valami élőben.CONDY: csak mióta nálam van azóta tudom ,hogy mit vettem.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124610 üzenetére
Nem csodálom ,hogy szeretnél ilyet hiszen gyönyörűek.Tudsz egy ref. számot hozzá?
-
Wg5113
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a sok gratulációt
.
Akinek tetszik a Kristóf téri WDL-ben megnézheti élöben és felpróbálhatja. Élöben nekem jobban tetszik mint a képeken .Én Bati óráját nézegettem (nem gyári tokkal) és nagyon megtetszett már akkor.Arról nem is beszélve,hogy M1ó által készült és nagyon jó a tokja ,számlapja,már csak szerkezet kérdése,hogy milyet kérsz.Nagyon megéri utána járni akit komolyan érdekel. -
Wg5113
aktív tag
Köszönöm mindenkinek! Sokat nézegetem,tetszik nagyon.
Laci: -
Wg5113
aktív tag
válasz
alphaville #124493 üzenetére
Jövő hét vasárnap Hotel Mercure ( déli Pu.) 10 órától 15 óráig.Sokan lesznek ott a fórumról is örmmel talákoznék veled is a sok óra eleve megalapozza a kellemes időtőltést.
-
Wg5113
aktív tag
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124487 üzenetére
Ha jössz lesz friss is.
-
Wg5113
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az óra nevében.Remélem ez már nálam marad.Drága nagyon , de nekem a kevesebb óra több mint sok kis apró.Ettől függetlenül nem egy perc volt mig rászántam magam és köszönöm Batinak is Aki nélkül nem jött volna össze.Bőrzére viszem(nem eladni) és próbálok képet is feltenni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124381 üzenetére
Ja! Már értem. Köszi.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124031 üzenetére
Nem árt előre gondolkozni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #124026 üzenetére
Azért valahol látszik a kettő közötti tizes szorzó ,de az SKX érdemeit szerintem nem csökkenti.Csnáltatsz rá egy SS szijat és szebb és kényelmes lesz.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #123956 üzenetére
Látom visszavásároltad
-
Wg5113
aktív tag
Mindenkinek gratulálok az új szerzeményekhez komoly óra eső van.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #122818 üzenetére
Crhono 24-en láttam 300 környékén,nekem is tetszik.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #122532 üzenetére
Ránézésre szép az biztos(,de nem 45 rugó).A tok forma is egyedi a mutatók is szépek rajta ,jól leolvasható,jobb szerkezet.Ebből is sokat el fognak adni az biztos.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #122530 üzenetére
Nekem az SKX mindig is tetszett,ami a Tied volt attól sem akar megválni az új gazdája.Nem véletlenűl. Ezt most lehet venni a Turtle lesz késöbb is ,meg élőben se láttam még.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #122526 üzenetére
Ezzel szórakoztam a börzén,de senki nem találta el az időt.
-
Wg5113
aktív tag
válasz
vadászcsiga #122485 üzenetére
Mellesleg az idő leolvasása erről az óráról több évtizedes órás múlttal több embernek sem sikerült.Az oka ,hogy olyan úgy néz ki mintha a nagy és kis mutatót felcserélték volna.Nagyon fura.A külseje pedig izlés dolga,de komoly vas darab az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest