- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teratti
senior tag
Pl: Breitling Jumbo quartz a '80-as évekből. Használtpiacon 200k HUF környékén megy, holott az egészet egy szögegyszerű Miyota quartz szerkezet működteti Csak Breitling...
Na, ez az ezen kattogok én is...milyen igazságtalan. Ezen spórolják meg a prospektusok árát a gyártók...
-
teratti
senior tag
Ami igaz az igaz, két hét aggódás nem hiányzik pedig már kosárba raktam és töltöttem ki az adatokat. Ha csak a 935 dodó lenne tuti vétel de ha belebukok nagyot bukok. Topik kedvezménnyel Timecenter is 10-20e lehet amit engedne, nem vagyok beljebb. Kinéztem egy Tag Heuer Link Chronograph Ref.CJ1110 BA0576 drágaságot lehet maradok annál de nagyon nehéz dönteni a variációk között. Lett volna még egy-két jó vétel de azok PVD bevonatosak attól meg félek.
-
teratti
senior tag
Köszönöm a tájékoztatást dutyfree ügyben csak elkapott a hév olyan jó áron lenne... Bár ha az ÁFÁ-t is számolom + a kockázatot...a fene tudja. És benne van, hogy megússza a VÁM-ot.
Esetleg valaki nem vállalja be a rendelést és a kockázatot?
-
teratti
senior tag
válasz
tupacamaru #86722 üzenetére
Én kérek elnézést csak végigfutott a szemem a hirdetésen és bementem a csőbe....
-
teratti
senior tag
Valaki kérdezte pár nappal ezelőtt, hogy létezik-e kinetic Monster...ezek szerint van. [link]
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #86664 üzenetére
Gyönyörű, gratula!
-
teratti
senior tag
válasz
JackFeryll #86505 üzenetére
Értem, vagyis nem értem.
Nekem ezek a számok nem nagyon mondanak sokat azt tudom, hogy a 7750 jó és láttam a napokban egy Bulovát 100e körül...meg is van csak 140e. [link]
-
teratti
senior tag
válasz
Tempus Fugit #86483 üzenetére
Piros lünettásban nem választanám ez a kék tuti. Igaz kicsit elfogult vagyok mert a kék a kedvenc színem.....nem vagyok válogatós minden jöhet ami ilyen színű lehet az Tag, Omega....stb.
-
teratti
senior tag
válasz
fagyalllo #85775 üzenetére
Tag Heuer Aquaracer-ben van. Nagy dilemmában vagyok néztem Link-et is, Omega Seamaster full size méretű quartz változatát.... 250 körül szeretnék beruházni órára de ez a gyakorlatilag filléres szerkezettel szerelt több százezres dolog kicsit elgondolkodtató. Azt gondoltam ebben a szegmensben a Casio G-Shock MTG-S1000D-1A4ER még jó választás lehet mert az legalább tud valamit és a minőség is jó....két hete matekozok mi legyen.
-
teratti
senior tag
Utánanéztem az órának a szerkezetének amit első körben venni akartam [link] és tényleg 12e-be kerül? Új ára jóval több vagy hasonló nyomott áron lehet hozzájutni?
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #85682 üzenetére
Én is néztem reggel, hogy mi történt pedig megfordult a fejemben a kósza gondolat, hogy megnézem közelebbről....
-
teratti
senior tag
válasz
bigdaddylaza #85633 üzenetére
Szép darab...
-
teratti
senior tag
válasz
WiZARD #85584 üzenetére
Telóról sajnos az az egy kép is elég rossz, nem látni milyen állapotban van. Régebben rá voltam kattanva erre a modellre. Nagyjából az új ára felét éri az mikor néztem 228-volt tehát áránál van szerintem nem egy "nagy" vétel. Szervizérett is lesz lassan, jó lenne tudni az előéletét....
-
teratti
senior tag
Nem ismeri valaki EZT a tagot vagy pontosabban Őt, az OLX-ről?
-
teratti
senior tag
válasz
laczko0608 #84566 üzenetére
Küldj neki privátot leírva mik az igények szerintem hamarabb észreveszi...
-
teratti
senior tag
válasz
JackFeryll #84448 üzenetére
Én a Steinhart Ocean Vintage Red mellett döntenék ha választanom kellene.
-
teratti
senior tag
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
-
teratti
senior tag
Roppant nehéz dönteni, én is mikor kinézek valami másik órát mindig jön valami másik és másik a képbe....nem is beszélve arról, hogy quartz legyen v. mechanikus
Én is itt a fórumot olvasgatva fertőződtem meg mechanikus téren csodálatos, ahogy az a sok kis alkatrész egy gépezetként teszi a dolgát.
-
teratti
senior tag
válasz
Tothgera30 #83411 üzenetére
Nem akarok plusz egyeket írni így inkább leírom, hogy egyetértek. 200-ért vétek ilyet venni amúgy meg ki ad érte eredeti áron 320 ezret
A BL óraszalonban én is néztem már ezt a titán Touch-ot....
-
teratti
senior tag
válasz
Ereshkigal #83062 üzenetére
Csak ilyenkor magában hordozza a veszélyt, hogy nem foglalkozik az ember idézőjelben a karbantartással és egyszer csak hoppá, bepárásodott az óra. Most letettem az egyik ilyen órám mert hőingadozásra megjelent egy kis pára az üvegen, majd infralámpa alatt ki kell szárítani.
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #82773 üzenetére
Nagyon jól csináltad!
-
teratti
senior tag
válasz
TimeCenter #81786 üzenetére
Szia! Megkaptad az üzenetem a szíjjal kapcsolatban?
-
teratti
senior tag
A jómultkor a korona kialakítás volt napirenden és most szörfölgetésem alkalmával erre az órára akadtam. Nem csak kifizetni hanem viselni sem lehet egyszerű...
-
teratti
senior tag
válasz
bigdaddylaza #81581 üzenetére
Nagyon szimpatikus...melyik típus ez?
-
teratti
senior tag
Szia!
Az, hogy nem az indexekre üt nem csak 40 ezres óránál okoz "problémát". Összeszerelésnél nem pontosan rakták össze szerintem, nem az órának van baja de zavaró az biztos. Pl. két fajta óránál kiküszöbölhető: mechanikusnál vagy olyannál ahol "folyik" a másodpercmutató. -
teratti
senior tag
Nem tudom járt-e már így valaki ezért megosztom. A közelmúltban felhívott egy srác az OLX-ről, hogy tudom-e valaki az általam hirdetett óra képeit ellopva árulja ugyanazt. Jelentette az OLX-nek s mikor engem hívott már nem volt fenn....mik vannak?! Elküldte a képet:
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #80413 üzenetére
Nagyon exkluzívak! Gratula! A szíj amit Tőled vettem a szekrényben pihen mert nem jött létre a projekt. Eladnám, ha lehetne majd teszek fel képeket...
-
teratti
senior tag
Innen rendelt már valaki, mert nagy leárazások vannak és kacsingatnék egy ilyen órával (is).
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #80257 üzenetére
Mikor forgott Rolex emblémát láttam a csaton vagy csak elnéztem?
-
teratti
senior tag
válasz
Szabikaa20 #79634 üzenetére
Négy embert kellett csak jól megfizetnie az eredményekért.
-
teratti
senior tag
válasz
vadászcsiga #79554 üzenetére
Nagyon pofás darab, kifejezetten tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest