- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Kikristályosodik a Razr 60
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tusuka
tag
válasz
Skimaster #27338 üzenetére
Minden évben jön egy hír, hogy megtalálták a megfelelő olajat a co-axial-hoz, aztán mégse...
Miután megállt a második is (3 hónap után), bementem beszélni az Orex székházba, mondtam, hogy vagy visszaadják most a pénzt, vagy felőlem hozhatnak egy harmadikat is, de ha az megáll, akkor viszont akkor adják vissza a pénzt. Nos, ők inkább már a második utána visszaadták a pénzt. Nekem ez elég sok mindent elmond a co-axial megbízhatóságáról ill stabilitásáról. Nyilván ők tisztában voltak azzal, hogy hány co-axial ment keresztül a szervizen ...
-
WiZARD
addikt
válasz
Skimaster #27210 üzenetére
igen.
(mellesleg 53$ szállítással együtt az AR bevonatos Sumo zafír)kicsit el vannak árazva imho, ennyiért nem sokan fogják megvenni.
670€ a sima Sumoért? 2000€ a Marinemasterért?
még $-ban is sok ennyi értük. (rendes áron szerintem nincs baj velük, sőőt mindkettő tetszik/kéne)Sumo 410€ szállítással innen
(+vám/áfa)
euból ebayen 535€
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest