- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
squir
aktív tag
válasz
BloodRay #179428 üzenetére
Köszönöm.
Mondjuk nem vagyok hűséges típus az óráimhoz, de nem javasolnám, hogy az enyémre várj!
Komoly szintet kellene "megugrania" az utódjának és nem bővelkedünk jelentkezőkben.
Elvileg idén év végén-jövő év elején jön ki az Obris Morgan egy új típussal. Jelen állás szerint a közeljövőben az Explorer II-ből nem készül újabb széria(fb oldalon legalább is ezt a választ adták)
5-ös kezelő: dehogy szégyenlem, sőt épp ellenkezőleg!
Inkább büszke vagyok arra, hogy az egész strandon végignézve egyike vagyok annak a max. 3-4 szülőnek, aki együtt játszik a gyerekekkel és nem csak áll felette, vagy trécsel a barátnőkkel az árnyékban, vagy bőszen nyomkodja a telefonját.
-
fagyalllo
őstag
válasz
BloodRay #176296 üzenetére
Nem, ne aggódj.
Persze hasonlóan néz ki, mert a kvarc szerkezetek általában nem túl látványosak, ez viszont az árához képest (itthon 127.000,-) nagyon hitvány, a létező legolcsóbb Seiko kvarcok egyike, roncsolás nélkül megbonthatatlan, javíthatatlan. Persze nemrég tárgyaltuk, hogy a gyakorlatban amúgy se éri meg javítani, mert egy ilyen kategóriájú werk még földi halandók számára is 1-2000-ért beszerezhető, a szervizek meg néhány százasért jutnak hozzá. De akkor is, itt van ez a nagyon szépen, igényesen, jó anyagokból megcsinált tok és beleraknak egy ilyen izét. Múltkor elemet cseréltettem ilyenben és a Seiko szervizben nagyon találóan a Tissot-hoz hasonlították.
A kinézett órában lévő Solar werk:
-
fagyalllo
őstag
válasz
BloodRay #175978 üzenetére
Egyiket se fogtam kézben és valószínűleg nem is fogom, simán lehet komolyabb kidolgozásbeli különbség köztük, amúgy speckó alapján a drágább mellett csak a zafírüveg szól és a némileg érdekesebb szerkezet, a Seiko VK mechanikus nullázása nagyon jópofa.
Amúgy mindkettő korrekt acéltokos, hétköznapi használatra teljesen elég WR50.
Én a Citizent venném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest