- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
Létezik ám napelemes gyorstöltő is, órákhoz
usából olyan 18-20k mindennel együttolcsóbb megoldás ha néztek vmi ledes reflektort az olyan 7-10k.
-
tomsolo
addikt
egyébként szerintem szimplán szar benne az elem, napfény ide vagy oda
-
tomsolo
addikt
hegesszetek egyet vele
-
tomsolo
addikt
Emag, 2 Casio sales spot:
Casio GBD-200-1 - 38 691 Ft a szupermarket kuponnal
Casio SGW-100-1V - 19 791 Ft a szupermarket kuponnal
-
tomsolo
addikt
válasz
SOAD19 #242640 üzenetére
nekem az jön be ami az új LEICA órán van csak nincs rá 14k USD-m (vagy CHF)
-
tomsolo
addikt
Szép lett ez az Orient Star Driver 1964, tetszik az elrendezés is
-
tomsolo
addikt
válasz
Yszapos #242586 üzenetére
specko gumi amiért sokat el tud kérni a Casio, azon belül minden ugyanolyan,
az a limitált kiadású áramkörös verza amit belinkeltem 140k voltegyébként esik le Gshock ról mutató csak elég ritka, inkább szinkronizációs problémák vannak, velük meg elem gondok, ha rákerestek de ez sem jelent semmit mert sok óra = sok baj
-
tomsolo
addikt
Megjött a Boccia Titanium 3633-04,
a mérete nagyon király 39mm, nagyon keskeny sztem nincs 9mm magas.
A titán miatt nagyon könnyű, és normál használat mellett elég ellenállónak tűnik, de meg lehet karcolni simán egy k9-es acél ollóval, legalábbis a matt részt elszínezni. Belekarcolni nem sikerült, nem tudom jobban megfogalmazni, de remélem érthető.
A másodperc mutató nagyjából pontosan van felrakva, azért van egy kicsi eltérés, sztem az első elemcserénél orvoslom majd.
Napfényben majdnem fekete a számlap, csak a becsillanás kékül meg egy kicsit. A zafír üveg lapos, nem domborított. Az olvashatósága nagyon jó, még a dátum ablaknak is (bár ne lenne).
Benti fényben már jobban látszik, hogy van egy mély indigó beütése
A karkötő nem rossz, de azért lötyögős, van egy rugós feelingje, viszont nem eszi a szőrt.
A kapocs linkes - vagy mi a neve - próbáltam behajlított csuklóval kikapcsolni, de nem tudtam, ami jó. Nekem olyan 24 centis a csuklóm, 2 szemet kellett kivenni az ideális mérethez. Szóval vastag kezűek ne vegyék, a kicsik meg vegyék figyelembe hogy tokfül távolság olyan 45mm.A lume szépen világít a sötétben:
Vicces hogy rajta volt az eredeti árcédula, ami 139 EUR. (vs 27k).
Összességében jó vétel volt, nem bántam meg. Van két másik verziója is, de ott kicsit más a számlap - elegánsabb - zöldben és feketében.
-
tomsolo
addikt
Nem tudom nem lóg-e nagyon ki ez a téma de,
elkezdtem összerakni magamnak egy - kezdő - órás készletet(javító, szerelő)
alaposan körbenézve a netet az jött le hogy az olcsó watch repair toolkit-eket érdemesebb hanyagolni és inkább darabokból összerakni, de azért így sem mondanám olcsónak
drágább márkák: Bergeon, Horotec (ezekből sztem max egy labdát veszek ami Bergeonos
)
Akinek esetleg van tapasztalata mit érdemesebb a középvonalból venni, azt örömmel venném.
-
tomsolo
addikt
válasz
Polarstar #242544 üzenetére
Bezony, maga a Boccia pedig a német légierő óraszállítója volt, legalábbis ezen tesztetben olvasottak alapján.
-
tomsolo
addikt
válasz
MARVEL #242511 üzenetére
ez a (német)gyártó csak titánium tokozású órákat gyárt (10+ éve)
a titán itt főleg könnyebb súly miatt játszik - ezt emlegetik a tesztekben - a karcállóság helyett (erre meg senki sem panaszkodott még, legalábbis nem nagyon találtam erről infót)
na de majd én
az eredeti ára nem ennyi hanem kb a duplája (ettől függetlenül merem remélni hogy egy bolt nem használt cuccot akar eladni)
-
tomsolo
addikt
Akartam vmi olcsó ütöm vágom cuccot. ami sok mindenre jó, ma rendeltem egy ilyet:
Boccia Titanium 3633-04 ~ 27k HUF
Titán ház+szíj, zafír, 100m vízállóság, Miyota kvarc, 39-40mm átmérő
(képre kattintva, lesz még róla több kép, de nem innen vettem)
Remélem a másodperc mutató viszonylag pontosan lesz felrakva.
Ha megjön teszek fel élő képeket.
-
tomsolo
addikt
A vivantison is van valentin napi akció (VALENTIN10) így a Casio Edifice EFR-S107L-1AVUEF
kuponnal csak 22 300 Ft! -
tomsolo
addikt
válasz
dzsi23 #242464 üzenetére
Ehhh, úgy bírom ezeket magyarázgatásokat, de tessék:
Seiko egy consumer cucc, tetszik nem tetszik ez van, _ehhez_ igazodik a kínálata is. Amikor mernek nagyot álmodni, rendre elbasszák, én pl azért nem vettem meg Seiko ssc777p-t mert egy videón felfedeztem hogy mekkora nagy lóbaszó lukakat vágtak az ügyes ferdeszeműek a kismutatóknak.
Ianos sztem menőbb mert limitált, kis példányszámú, jól kinéző _egyedi cucc_. Hatványokkal kisebb az esélye hogy egy buliban összefutsz egy hasonlóval, meg Seikoról ez nem mondható el. Plusz talán még több szív is van benne, minthogy Seiko kihoz egy egy japánfossárgacinege szinű tekit mert a marketing megmondta és attól el kell majd alélni.
Technikailag persze másvilágok ezek, de ezért jó szó ide a design. Mert erről van szó.
( Nem véletlen vettem, nemrég két MJW órát.
Egy megbeszélésen az igazgató végig a kezén lévő Tag Heurt meg a kezemen lévő kékszörnyet méregette. hehehe)
-
tomsolo
addikt
1. én a kézihúzósat venném - olyan nagy baj nincs a SW200-al sem, de így autentikusabb
2. sztem a zafír jobb választás
3. passz, nem tudom van náluk ilyen opció, de van chat szóval nem tart semeddig megbeszélni, de ennél sztem nem baj ha látod szerkezetet, engem nem zavarna -
tomsolo
addikt
ez az ETA F06.411 PreciDrive szerkezet mennyire megbízható?
-
tomsolo
addikt
válasz
Veron #242440 üzenetére
Archimede Outdoor 39 SW.S- 960 EUR
-
tomsolo
addikt
válasz
NYJ75 #242418 üzenetére
MIDO OCEAN STAR GMT
400k+
van fémszíjas verza is -
tomsolo
addikt
válasz
SOAD19 #242411 üzenetére
a lip Churchill-je nekem pl bejön, de a Brew cuccai is jók, nameg a Monaco :)
egyébként meg tapasztalatból beszélek, a Number Chrunchert imádom, de bár tök pontos, meg már elég gyorsan leolvasom azért fejben érződik, hogy jelentős gap van akár a kacsás órához képest is
-
tomsolo
addikt
válasz
dzsi23 #242405 üzenetére
én ezt dátumosdit a legnagyobb hülyeségnek tartom amit órás valaha kitalált, arra pont jó hogy elbassza a számlapot, vagy magasabb legyen a plusz mutató miatt
cserébe nem pontos, lehet állítgatni(30/31/28/29) - néha tök macerásan, inkább terjedt volna el jobban az ébresztő (azért nem a poljotosra gondolok)
-
tomsolo
addikt
válasz
NYJ75 #242404 üzenetére
citizenről milyen gyorsan fogod megmondani az időt?
érted kifizetsz egy valag pénzt egy színes tányérért, aztán hunyoroghatsz éjjel nappal
a seiko meg a másik véglet, nálam súrolja a tökéletesen érdektelen számlapot, már majdnem gagyi (mea culpa), ez az old school driver egyébként sem a szívem csücske
átlag polgár számára semmit sem fog jelenteni hány forintos az órád, neked se így kéne megközelítened hanem, hogy milyen célra kell az óra - a menőzés nem elég, mert ahhoz a 600 guriga nem sok(lehet venni órát 300 ezer CHF - ért is, pedig a számlapja csak egy kézzel festett madaras kép)
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
Timestoreban csak az az 1000 Ft-os kupon van?
-
tomsolo
addikt
nekem a G-SHOCk és társaival csak az a bajom, hogy ha megnéztek pár bezel cserét a youtubeon, őrület mi dzsuvát összeszed ez a műanyagon házon a fém
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
válasz
Pszihonaranc #242246 üzenetére
elegánsabb vs elegáns
-
tomsolo
addikt
válasz
takacsbandi #242237 üzenetére
Edifice EFR-S107L-1AVUEF - 24 560 HUF
-
tomsolo
addikt
lehet nálunk vmi ilyesmi szíjat venni - 18mm-es?
-
tomsolo
addikt
válasz
dzsi23 #242182 üzenetére
nem rossz ez a tok imho mind a kettőt baromi kényelmes hordani
ami kicsit furi ránézésre, hogy milyen vékony a tokfül, de jelentem hordva abszolút nincs vele probléma, nem érzem egyáltalán problémásnak - a milánói fémszíjat megrángattam, stabilan tartja
nyilván nem ebben fogok fát hasogatni, vagy járólapra dobálni de ez nem is arra való
majd teszek fel oldalról is fotókat mert a képeken van egy ilyen lapos feelingje, pedig elég magas óra, 11+ mm vastag
-
tomsolo
addikt
Ilyenem is van, már:
A perfectly useless afternoon (< - igen ez a neve)
ez méretben hasonló mint a Number Crucher csak ebben 1 köves kvarc van.Van belőle automata is de az 45mm-es átmérőjű, 22-s szíjjal ami szerintem elég nagy.
A kacsa a perc, a fürdőző figura lába pedig az óra.
Egyébként ez is meg a Number Cruncher is iszonyat halk, először azt hittem nem is járnak.
-
tomsolo
addikt
válasz
@mriya@ #242178 üzenetére
azt tudom csak mondani ami boltba kivan rá írva,
de annyira nem volt olcsó hogy ettől kéne félnem -
tomsolo
addikt
érdekes ez az angliai órarendelés, azt hittem az eu vámmentes szállításokhoz van vmi spanyol raktáruk de nem, a fedex track szerint londonba nyomták a futár kezébe (csütörtökre ígérik ideér)
-
tomsolo
addikt
LOL
-
tomsolo
addikt
ehhez mit szóltok? (elkapott a napelemes feeling)
a timstoreban most csak 126k
-
tomsolo
addikt
ezekben a grand seikokban tetszik, hogy a hátlapon van a járástartalék kijelzője
-
tomsolo
addikt
válasz
dzsi23 #241205 üzenetére
Szegény Shorokoffról mindig az jut eszembe hogy egy Konstantin Chaykin utánérzés
-
tomsolo
addikt
válasz
Eugene Roe #241180 üzenetére
én inkább úgy fogalmaznék, hogy egyedibb, mert az időt ez is mutassa
-
tomsolo
addikt
válasz
fagyalllo #240846 üzenetére
semmi ilyesmi nem sértette az önérzetemet, felesleges ezt belemagyaráznod,
érdekes módon a reddit topikban nem sírnak a seiko feliratért, de ott nincsenek is ilyen éleslátású egyének
további infot találsz a @hazninety instán és a seikodials.com -on
-
tomsolo
addikt
-
tomsolo
addikt
300 ezer forint nem éri el egy "normálisabb" szerkezet árát - pl vaucher
-
tomsolo
addikt
ez de jó
-
tomsolo
addikt
válasz
5-ös kezelő #240201 üzenetére
-
tomsolo
addikt
CW - 120 erós kupon (600 € felett):
120LOUPE23 -
tomsolo
addikt
Ez aztán a szép krumpli:
H20 Kalmar 2 Oceanictime 10 Miles
A honlapjukon van már 25 000 méteres példány is. o.O
-
tomsolo
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest