Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #43759 üzenetére
Én írtam neki, hogy a hajón átkurélták, és így a Btk. határait feszegeti. Udvariasan megköszönte, és lejjebb vette az árat. Igaz, így is egy hangyabokányit sok, de legalább ebből már a tudatlan is vágja, hogy nem eredeti.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Rellind #43689 üzenetére
Csak nem azt hitted, hogy egy kvarc óra az befektetés? Igen, egy új órának mindig esik az ára, lehet az akár egy Omega is. Gondolj csak bele, megveszel egy 400.000 Ft-os Omegát, használod fél évig, akár hogy is vigyázol rá, csak lesznek rajta használati nyomok, a gari is csökkent fél évvel, stb. Ezek után miért adnék én a te órádért 450.000 Ft-ot, mikor besétálok egy boltba, és én is megveszem 400.000 Ft-ért, újonnan, teljes garival. Nem is értem, miből gondoltad, hogy egy új óra ára emelkedik?
-
Dzsana
senior tag
Raketa 2609.HA szerkezet ebben a Raketában? Mikor az egy centrálos werk a 80-as évekből, ez meg szemmel láthatóan alsó kismásodperces!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #43527 üzenetére
Talán igen.
-
Dzsana
senior tag
válasz
aischylos #43457 üzenetére
A Tissot szerkezetei még csak véletlenül sem hasonlítottak a Kurth Frères szerkezetekre.
Ellenben a Volnában is, meg a Wostok precisionban is Wostok 2809-es szerkezet van, az általad bemásoltnál a Wostokét nem krómozták le, a Volnáét meg igen, ennyi a különbség. Ráadásul a Volnát gyártották hamarabb, ezért is írtam, hogy ezzel a számlappal értékesebb a gyűjtők körében, megpróbálom megmenteni. -
Dzsana
senior tag
Antik acél bronz werkes ritkaság? Na most acél vagy bronz?
-
Dzsana
senior tag
válasz
aischylos #43430 üzenetére
Ezt jól tudod, de ezek csak a bevonatok. Az aranyozás alatt réz tok található, a krómozás alatt valamilyen acél ötvözetes tok van, illetve van full acél is, a szovjet óragyűjtő barátomnak van is egy.
Ez az acél ötvözetes, így nézett ki, mikor tegnap megvettem:Lemarattam róla a krómot, és felpolíroztam. Baromi nehéz volt felpolírozni, inkább csiszolni, mert iszonyat kemény anyag. Ezután ezt már nem is szokták lekrómozni:
-
Dzsana
senior tag
válasz
hzoltan #43422 üzenetére
Leng a kezem, jelentkezem, az én voltam!
Eddig szerencsém volt, mert rosszul még nem jártam, más nem merte megvenni a homályos kép miatt, én megvettem, és nyertem.Pl ezt is homályos kép alaoján vettem, 8000 Ft volt, és a kép mögött egy acél tokos, meseszép Tissot lapult!
-
Dzsana
senior tag
válasz
chabeeno84 #43394 üzenetére
A kollégád drágán vásárol, én 16.000 Ft körül vettem a G10-est!
-
Dzsana
senior tag
válasz
ronin s8 #43312 üzenetére
Kivételesen egyet értek veled, a csat az csat!
Mariner, ha az általad fém csatnak nevezett fém szíj bekapcsoló része megy tönkre, akkor fém csathoz keresel fém csatot?
Gyerekek, ez már a sz@arfűrészelés, ami itt megy!
Még az angol is egyértelműen megkülönbözteti, pedig ott aztán egy szónak száz jelentése van, de a steel band az fém szíj, a steel buckle meg fém csat, pont. Zárjátok is le ezt a vitát, semmi értelme! -
Dzsana
senior tag
válasz
Misi1979 #43296 üzenetére
Gyerekek, miért nem kérdezitek a Tissot szakértőt?
Az az óra replika, a Tissot nem bocsájtott ki kínai könyvecskét! Továbbá a hátlapon található gravírozás sem kóser, valamint a tok, annak ellenére, hogy munkában sem használta, jó karcos, elég gyenge acélból készülhetett. Políroztam már egy pár PRC200-ast, mindennap használatosat is, de mind szebben nézett ki, mint ez!
Ja, és a gyűjtő mutatója sem függőlegesen áll. -
Dzsana
senior tag
A szovjet ipar még egy szépsége, az örök naptáras Raketa, ilyenből is csereberéltem:
Egy szépséghibája van, hogy az öröknaptár 2012-ben véget ér.
Biztos nem gondolták a szovjetek, hogy még ekkor is élni fognak ezek az órák. Nem baj, 7 évvel visszább kell tekerni, és akkor ugyan a mai dátumokat fogja hozzá rendelni a napokhoz, hónapokhoz. -
Dzsana
senior tag
válasz
Empsepo #43226 üzenetére
Én is beleszerettem, egy Certinát adtam érte.
Élőben még szebb, kicsit sötétebbnek tűnik a számlap, mint a képen. Olyan szürkés, vagy mocskos fehér.
Nehéz ilyen állapotút találni, a rosszabb állapotúakat is felverik 10-15.000 Ft-ig. Én pl. ezt 15-ért nem adnám oda, tegye mellé valaki a párját! -
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #43212 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
Csigusz 1 #43128 üzenetére
Én vettem a bátorságot, és megírtam neki ezeket a kérdéseket. Ezt az értelmes választ kaptam rá:
"A fotón lehet nem látszik rendessen, de az benne van a hirdetésben, hogy élőben sokkal szebb illetve azért hivják automatának mert járástartaléka több mint 40 óra, és ha ez hihetetlen akkor ki kell próbálni, ez egy csúcs kategóriás karóra."
-
Dzsana
senior tag
B.U.É.K.
-
Dzsana
senior tag
válasz
tupacamaru #43038 üzenetére
Miért kellett kicserélni? És vajon mit kezdenek a régivel?
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #43018 üzenetére
Vazzeg Laci, nem csalódtam benned!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Misi1979 #43013 üzenetére
O Misi, az hagyján, van még olyan öregebb Seiko 5 is, na meg Tissot sokadalom!
Hozzám került egy Tissot PR50 automata is, dobozával, papírjaival, meg egy Tissot Seastar automata is, az még saját Tissot szerkezetes, egy hibátlan Omega Cal. 601-es, egy parádés csörgős Poljot, egy szintés NOS örök naptáras Raketa, meg még sok NOS szovjet, olyan órák, hogy senkinek sincs!
-
Dzsana
senior tag
Gyerekek, hogy milyen három napon vagyok túl! El is fáradtam rendesen! Az óragyűjtő/órás barátomnál voltam, és az elmúlt három nap nem szólt másról, csak órázásról. Jöttek-mentek a különböző fazonok "hozzánk", és össze-vissza csereberéltünk. Hogy milyen álomszép órákhoz jutottam! Omegák-Tissot.k-Seiko stb. órák, aztán komplett szerkezetek, számlapok, mutatószettek, koronák.... Egy időre el vagyok látva! Lehet, egy külön posztot megérne, 1-2-őt azért felszórok ide is.
Svájci M.REISS compressor wehrmachtswerk 70'
Jelzett kompresszor koronával, kompresszor tokban: -
Dzsana
senior tag
válasz
Kiralykobra #42775 üzenetére
Gratula, ilyen van nekem is! A fekete vagy a fehér számlapos került a fa alá?
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
DougButabi #42751 üzenetére
Kb. 15-18.000 Ft a gyári Certina bőr szíj. És igen, pár év után elhasználódik, bebüdösödik, szétszakad.
-
Dzsana
senior tag
válasz
csabi84bana #42690 üzenetére
Nem, ne aggódj, nem csak Te vagy defektes!
Elég sokan tokozzák, úgyhogy én nem próbálnám meg összeszedni. Valakinek van esetleg kész listája? -
-
Dzsana
senior tag
válasz
KelemenUhr #42673 üzenetére
LOL, és természetesen TISSOT
Kicsit patinás a számlapja, de faja!
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
Sungoo #42647 üzenetére
Nem baj Misikém, így is kiváló, Tomi besegített!
Sungoo, semmi különös, csak egy felújításra váró Tissot, de 38 mm-es!
Rég nem bírtam már venni ilyet, elég ritka.
-
Dzsana
senior tag
Srácok, szerintem kezdjük el!
MEGHITT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Hozzon a jézuska sok szép órát mindenkinek. Nekem ma reggel hozott!
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #42473 üzenetére
Most hirtelen ilyen volt itthon, de majd intézel nekem szíjakat. Köszi előre is!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Miamiquake #42463 üzenetére
Továbbra se nézem semmibe se, de mivel jó áron adták, nem vagyok a saját pénzem ellensége, már csinálom is a terméklapot, megy a vaterára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest