- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
válasz
bigdaddylaza #60133 üzenetére
Én kérnék szépen tájékoztatást.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #60110 üzenetére
Zack testvérünk is csak egy órát akar, csak egy Invictát.
Hallgass a hasznos tanácsokra, és nézegessél másfelé, mert ennyi pénzért már órát is kapnál. -
Dzsana
senior tag
Ne hallgass Timecenterre, semmi baj azzal a G10-el. Nem javítható, persze, de egyrészt nem is kell javítani, ha vigyázol rá, nem kell kihúzott koronával mosogatni (igaz Reverting?
), s sokáig társad lesz. Ha meg tönkre megy, akkor az óra árához képest viszonylag kis költséggel cserélhető a szerkezet.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #59881 üzenetére
Hát most sehol, ilyenkor nyáron uborkaszezon van, most venni kell. Egyébként a vaterán is, és az ebayen is, hol, mit érdemesebb eladni. Nyáron max. fix áron szórok fel órákat, de most annyi a javítás, hogy nem tudok a saját óráimmal foglalkozni.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #59875 üzenetére
Pedig még gondolkodtam is, hogy megvegyem-e. Én a ww-nek jobban örülök.
-
-
Dzsana
senior tag
-
Dzsana
senior tag
Álmosan, még így kv előtt, hirtelen azt hittem, rossz topicba léptem.
-
Dzsana
senior tag
válasz
cserix #59185 üzenetére
Ilyet nem fogsz találni, mert senki nem fogja kirakni a saját honlapjára, hogy pl. a Rolex 1108-as szerkezet az milyen rossz, még a végén a Rolex beperli. Marad a kutakodás, a felhasználói tapasztalatok böngészése, és az órások nem hivatalos véleménye. De csak azoké az órásoké, akik nem árulnak órát, mert akkor úgy is az lesz a jó, amit ő árul.
-
Dzsana
senior tag
válasz
dilajoska1 #59182 üzenetére
De lemerném fogadni, hogy egynek sincs tapasztalata vele, csak szájkaratés!
Egyébként meg persze, hogy hallani meghibásodott példányokról, mivel nagyon sok órában van ilyen werk, több gyártó is tokozza. De arányaiban semmivel sem hibásodik meg több, mint mondjuk a Miyota 2030-asból, sőt! Na de hagyjuk, mert ez már lerágott csont. -
Dzsana
senior tag
válasz
dilajoska1 #59124 üzenetére
A Panerai innen leste el!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #59122 üzenetére
Csak tessék, csak tessék!
E-bayen 200$ alatt nincs G., úgyhogy sajnos ezt oda kell feltegyem.Amúgy köszönöm, tegnap volt.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Bati0501 #58455 üzenetére
Bazz, tényleg! Köben dolgozom, s csak lopva tudok ide figyelni, tényleg elírtam. Isten ments, én nem veszek 1970 után gyártott órákat, kivéve a Seiko 5-ök, mert az jól eladható. Persze ez csak véletlen, hogy ebben is Seiko 5 werk van!
Na, ebből már nem jövök ki!
De tényleg ügyfélé.
-
Dzsana
senior tag
válasz
traktorgumi #58399 üzenetére
Most épp hoztak hozzám egy Ulysse Nardin-t szervízre, s mit találok benne? Na mit? Hát egy automata Seiko 5 werk figyel benne!
ui.: Illetve a 7S26-nak egy átalakított változata, mert alsó kismásodperces, meg a számlap alatt van még egy számtárcsa, ami fogalmam sincs, micsoda. Most épp 8-ason áll. -
Dzsana
senior tag
válasz
Bati0501 #58387 üzenetére
Én világszerte küldözgetek órákat, ajánlott elsőbbségivel, bubis borítékban Ausztráliától Malajzián át Braziliáig mindenhová belefért 1500 Ft-ba. A Tissot-nál csak az drágítja meg egy picit, hogy dobozos, de a legnagyobb bubis borítékban kell feladni, levélként, és akkor is bele fér 2-3000 Ft-ba.
Egyébként honnan látni hogy fake? Tudnál egy pár képet lőni az árulkodó jelekről? Kíváncsi vagyok, milyen nem marketing képeken. Egyébként a belsejében valószínűleg az eredetiben is megtalálható ETA G10.211 lesz.
-
Dzsana
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy van angolul a billegőmotoros óra?
ui.: Megvan! Ha esetleg valaki nem tudná: electronically controlled balance motor -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #58066 üzenetére
Egyébként most meglepõen sokan voltak, és sok óra is volt. Biztos a jó idõ...
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #58062 üzenetére
Siegendorf-ban csak 3 pólót és egy nyári szandált vettünk a lányoknak, összesen 1500 Ft-ért!
Ott nem volt óra, igaz, oda már csak 11 óra körül értünk, bár addigra már a pénzike is fogyott, elshoppingoltuk a sok órára. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #58059 üzenetére
Hát nem tudom, Te merre jártál! Vagy ugyan arra, csak Te már későn!
-
Dzsana
senior tag
Na megjöttem osztrákiából, rengeteg mindent hoztam. Csak hirtelen egy pár darab:
Tula ezüst Cortebert zsebóra, szinte 100%-os:
Gyönyörű eredeti számlapos Tissot, Doxa, kis mp-s Doxa, a tokokat felújítom, s meseszép lesz:
Felújításra szoruló automata Doxa:
Katonai Stowa:
Sok-sok felújítani való, de szép órák, NOS szovjet órák, alkatrészek, stb., szóval gazdag hétvégém volt!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #57276 üzenetére
Ja, az egy ukrán számlap, nem eredeti, drágán adja.
-
Dzsana
senior tag
válasz
ronin s8 #57149 üzenetére
Na most kivételesen egyet kell értsek Veled!
Nem egy kollégámnál látom, hogy mennyire nem vigyáznak a dolgaikra. Az okostelefonjaikat nyomják bele a zsebeikbe a kulcs csomók, csavarhúzók, stb. mellé, a napszemcsikkel hasonló a helyzet, órában szerelnek, stb. A majd százezres telefonjaik kijelzője okádék, tiszta karc, és még csak nem is zavarja őket! Az én telefonjaim meg 3-4 évet simán kibírnak nálam, pedig nagyon sokat használom őket. A jelenlegi is 2 éves, semmi baja, pedig nem is az enyém, céges, mégis saját pénzből veszek rá tokokat, fóliákat, vigyázok rá. -
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #57019 üzenetére
Na én pont a hulladékot keresem, azt lehet pici pénzért megvenni, majd felújítás után piacra dobni.
-
Dzsana
senior tag
válasz
vadászcsiga #57000 üzenetére
-
Dzsana
senior tag
válasz
Szabikaa20 #56972 üzenetére
Már lassan kezdem magam kellemetlenül érezni, hogy én még nem csináltam szíjat!
-
Dzsana
senior tag
válasz
Ereshkigal #56911 üzenetére
Ez csak a katalógus adat, a valóságban nem ilyen vészes a helyzet, elég pontosak ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest