- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #32116 üzenetére
Bumszli
-
válasz
nostromo73 #31427 üzenetére
És mi a kérdésed ezzel kapcsolatban?
-
-
Kellene egy kis segítség.
Faliórát keresek, de nem akármilyetSzóval analóg legyen, de rádióvezérelt, arab számokkal, halk másodpercmutatóval, és ami a legritkább, lumineszkáló mutatók és indexek.
Eleve már olyat sem találok, ami rádiós és halk, de a lumineszkálás már egyenesen lehetetlen... -
válasz
tupacamaru #26578 üzenetére
Sehonnan, a kérdésére válaszoltam: Az elérhetetlen álmok-at hogy kell érteni? Nincs is óra, vagy hamisítványok?
-
válasz
afgk2012 #26067 üzenetére
Ennyi erővel a sima kvarcórák is elavultak, csakis a rádiókontrollált kvarcóráknak van helyük, lehetőleg óránként frissítve.
A pontosság relatív. Van, akinek elég, ha napi egy percen belül van (ezt bármi tudja, és valójában nincs is nagyon olyan helyzet, ahol tényleg fontos lenne ennél pontosabb), van, akinek még ez sem fontos, ezért van piaca az egymutatós óráknak is. Egy óra nem csak időmérő, hanem ékszer, kütyü, hobbi stb. is... -
válasz
Mathias-2120 #25718 üzenetére
Hát ez nagyon érdekes. Próbáld meg, hogy előretekered 12 órát, utána mit csinál.
A hét jelző mikor vált? -
válasz
#24334592 #25710 üzenetére
Na jól teleoffoljuk itt az óratopikot ezzel.
A linkelt 5 éves táblázat is azt mutatja, hogy elég jó a hozam. Hogy egy éven belül hogy alakul, az mindegy, rövid távra nem jó, ez egyértelmű, de az óra még rosszabb rövid távon, hiszen a rolex is csak az új árát tekintve hozott 31%-ot, vagyis ugynazt az órát újonnan annyival drágábban tudod megvenni 5 év múlva.
Tekintve, hogy megvásárlás után azonnal használt óra lesz belőle, azt kell megnézni, hogy a vásárláskori összeg és az 5 év múltán a használt eladási ár hogyan függ össze. Szvsz nincs 31%, de még 0% se nagyon, egy éven belül meg -30% bukó.
Akkor már inkább használt rolexet kell venni befektetésnek, hiszen az nem mindjárt bukóval kezd.Másik, hogy az aranyat bármikor 5 perc alatt el tudod adni, egy órát meg hirdetni kell, alkudozni, napok/hetek telnek el, mire jó árat megkapod érte. Ha mondjuk meg vagy szorulva, és gyorsan kell a pénz, akkor még többet bukhatsz...
-
válasz
#24334592 #25707 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi időre akarod a befektetést, de ha mondjuk legalább 5évre, akkor válassz ki tetszőleges 5 évet 100 évre visszamenőleg, és nézd meg, hogy mikor nem hozott ennyi idő alatt 31%-ot az arany. Persze hogy vannak esések, de vannak ugyanekkora emelkedések is. Összességében 5-10-20 év távlatában nincs ennél biztosabb. De semmi gond, te pénzed, azt veszel, amit akarsz...
-
válasz
#24334592 #25700 üzenetére
De miért venne meg valaki egy órát drágábban használtan, ha megveheti újonnan is?
Ennek akkor lenne értelme, ha tényleg annyira limitált, hogy pár nap alatt elkapkodják, és évekkel később el lehet adni drágábban. De szvsz az ilyen limitált szériák nem ez a nagyságrend, mint ez a rolex... -
válasz
jediweb #25599 üzenetére
Azért éjszaka szinkronizál, mert akkor jóval kevesebb a rádiójel az éterben (hajnalban kevesebb TV, rádióállomás, taxis stb. működik), és kisebb az interferencia. Na meg akkor szokták az emberek letenni, és az sem baj, ha nem mozog közben és stabilabb a vétel.
Éjszakára nem szoktad levenni, abban alszol?
-
válasz
tupacamaru #25425 üzenetére
OK.
-
válasz
afgk2012 #25407 üzenetére
Nekem akkor sem számít. Nem felejtem el. Ha meg igen, az gyorsan kiderül, nem kizárólag az órám alapján tájékozódom. A TV, a rádió, az újságok, a számítógép, a szomszédok, az ismerősök, a rokonaim, ismeretlen emberekkel való beszélgetés stb. mind-mind figyelmeztetne erre a feledékenységemre. De amúgy nagycsoportos vagyok már, képes vagyok ezt a rendkívül összetett és bonyolult feladatot elvégezni kéthavonta...
Ja, azt meg nem is tudtam, hogy húszmillió évente van 10-e (ha épp akkor állt meg, de választhatjuk bármelyik másikat is a 31-ből...). Ritkán kaphatsz fizetést
-
válasz
afgk2012 #25403 üzenetére
Hát nem tudom, nekem eddig nem okozott gondot, hogy tudjam, kell-e állítani vagy sem (átlag két havonta kell egyébként...). Mondjuk annyira nem is létkérdés, hogy legyen rajta dátum, az se zavarna nagyon, ha nem lenne, de azért ekkora gond ne legyen már az, hogy kéthavonta egyszer egyet arrébb kell tekerni rajta. Kb. két havonta szoktam egyébként is korrigálni azt a 4-5 másodperc sietést,a mit annyi idő alatt összeszed, szóval ígyis-úgyis babrálnék vele...
-
válasz
afgk2012 #24756 üzenetére
Egyből oda megy, gyorsan.
Ha csak pár nap, akkor 5 másodpercre áll be, ha egy hét, akkor tízre, ha hónap, akkor húszra, ha fél év, akkor harmincra. Természetesen akkor, ha 0 pozícióban nyomod meg, de bárhol megnyomhatod ennyit megy arrébb. Nincs jelentősége, ha egyszer feltöltődött (kb. 4-5 nap folyamatos hordás mellett), akkor utána elég ha hetente egyszer felveszed, megmarad a fél éves töltöttség. Nem is nagyon értem,hogy minek rá. Persze az első pár napban érdekes, de utána már nem érdekel senkit. Már nem is emlékszem, mikor nyomtam meg utoljára... -
válasz
Tothgera30 #24619 üzenetére
Szvsz ad neked ugyanennyiért hozzávalót is...
-
válasz
oettinger01 #24287 üzenetére
Zsír! A Wader, a rohamosztagos meg R2D2 nagyon kellene!
C3PO, a Maul meg a Yoda kicsit csicsa... -
válasz
nostromo73 #24261 üzenetére
Nagy baja nem lehet, ha a karodon van, de ha csak úgy le van rakva a hidegbe, akkor én nem erőltetném. Hőtágulás miatti feszültségek, kenőanyagok megdermednek stb.
A karbon számlap óriási előnye, hogy dögös, mert karbonnak néz ki, hatalmas hátránya, hogy bazári, mert karbonnak néz ki
Órája válogatja....
-
válasz
Stalker-2572 #23873 üzenetére
Azt, hogy melyik a jobb nem lehet meghatározni, viszont az egyik rosszabb mint a másik
-
válasz
nostromo73 #23740 üzenetére
A 10sec jó, a 3sec nagyon jó, az 1sec pedig fantasztikusan jó...
De még korai, egy-két hónap kell, hogy teljesen kitapasztald.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest