Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szulita28

    senior tag

    válasz Vladislav #240637 üzenetére

    Ahogy előttem is többen mondták, ne másoknak akarj megfelelni. Magadnak vegyél egy szép és megbízható órát. Ha jó az ízlésed, akkor másoknak is tetszeni fog, tök mindegy, mi van ráírva ;)

    MO-on azért is zsákutca ez a megfelelési kényszer, mert a komoly gyártók közül (a Doxat most hagyjuk) a Rolex-Omega-Breitling-IWC négyesen kívül az emberek 99%-a semmi mást nem ismer (de ebből is főleg az első kettőt). Ezeket meg ugye nehéz megvenni 300-ból :P

    A német órák jó irány egyébként, csak a Sinn drága, és tool watch, azaz eléggé speckó órákat gyártanak. A Laco egy jó választás lehet, pl az új Diver vonaluk, bár te inkább elegánsabb vonalon gondolkodsz, ha jól veszem le.
    Hamiltonnak van az Intramatic szériája, azok nagyon szépek és elegánsak, nézd meg esetleg. Én mondjuk mindenesnek (1 órát akarsz venni) biztosan valami elegánsan sportos búvárt választanék (komoly vízállóság, vastag zafír, a búvár-szabvány amúgy is megkövetel bizonyos strapabíróságot, nem csak a vízzárást stb.). Nem csak bumszlik vannak belőlük.

    Ha mégis olyat akarsz venni, ami másnak szól, a Davosa Ternos a te órád. A legismertebb óra(forma) a Submariner, azt mindenki felismeri; 1 méternél messzebbről már úgyse látják, H nem Rolex, vagy ha mégis, még mindig Swiss Made ;] És minőségre is nagyon rendben van, kimondottan szépek is, keretedbe is beleférhet (használtan, vagy ha tagitasz rajta egy kicsit, van GMT is belőle pl.). Ing-farmer-zakótól furdogatyaig mindenhez felvehető.

    [ Szerkesztve ]

    Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák