Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
és ha kevésbé pontos, akkor mitől olyan nagykirályság a mechanikus
(egyáltalán mit jelent az egész pontosan?)
ma voltam kicsit körülnézni, tissot, swatch, seiko, doxa, közül van amit ne vegyek meg, mer fele annyit nem ér mint amibe kerül?
ill valami más egyéb? talán festinát olvastam a topicban, hogy igazából messze nem érnek annyit mint amennyibe kerülnek. (ilyen 30-60K kategóriáról van szó) ill. ebben a kategóriában érdemes lehet inkább külföldről rendelni? (tulajdonképp dollárból fizetek érte, tehát az hogy most gyenge a forint az nem befolyásol)
néztem ilyen cinetic órát is ez ha jól vágom, akkor testmozgásból szerzi az energiát, de akkor gondolom ez is pontatlan, mert nem hiszem, hogy olyan egyenletesen mozogna valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest