- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Brutforsz #1124 üzenetére
Nagyon kösz...
Közben ilyet is találtam...ez már elég konkrét és világos.szerk: LOL...most látom, a hivatkozott beszélgetésben is a fenti cím lett említve...
-
Rover623
félisten
Hát nem...
Már csak azért sem, mert a router WAN portjaiba a modemeket kell dugni, a(z egyik) LAN portba pedig a szervert...Per pill. nem szabadulhatok meg a szervertől: nem kapok pénzt routerre (majd tavasszal), ez a masina a mail és web szerver is (funkciók megszüntetése/kihelyezése tervben)...
-
Rover623
félisten
Halihó!
Örököltem egy rendszert: az internet egy Suse 9.3-as szerveren gyün be, fix ip címes ADSL kapcsolattal.
Sávszélességet kellett tuningolnom, beszereztem egy másik ADSL (a változatosság kedvéért ez nem fix ip-s) kapcsolatot.
Összefognám a kettőt, de ez már erősen meghaladja a képességeimet...már azt is szép eredménynek könyvelem el, hogy felélesztettem a plusz hálókarit és az ADSL-t (a logfile-okból látom, hogy még forgalmazott is a nyomorult)
De most már elakadtam: elolvastam rengeteg HOWTO-t meg esetleírást, de "szerencsére" mindegyik másképpen értekezett a dologról...el vok veszve rendesen...
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest