- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
A cél az lenne, hogy ha teljesen megsemmisül a / akkor minél gyorsabban ugyan azt a működőképest rendszert vissza tudjam állítani. Tegyük fel a boot diszk megpusztult és kicseréltem egy újra.
Használtam acronist régebben ott úgy működött, hogy bebootoltam az acronis cd-t megmondtam neki, hogy a share-n hol van a mentés aztán pár perc alatt lett egy működőképes bootolható rendszerem, valami ilyesmi kellene. Szuper lenne az acronis is, szinte mindent támogat csak a brtfs-t nem.@cigam
A snapsot ha jól fogom fel csak arra jó, hogy vissza tudok állni egy korábbi állapotra viszont ez az ellen nem véd ha teljesen tönkre megy a diszkem.A clonezilla igaz, hogy támogatja a bftfs-t viszont nem működik online
Online imaging/cloning is not implemented yet. The partition to be imaged or cloned has to be unmounted.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB / 1TB ezüst
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest