Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android szakmai topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
counter55
csendes tag
Akinek megvan a 10.0 suse az mondjom egykét tapasztalatot róla.
Nekem nem igazán jött be. -
counter55
csendes tag
válasz
zLegolas
üzenetére
flash player azért kell mert néhány weblap megköveteli le is kaptam valamit de nem akarja fel installálni.Majd utánna járok mért.
Ja és amikor 24 bit re (1280x1024) akartam állítani akkor tesztelni akartam és elggé sokat váratott magára a rendszer mitha fagyott volna.
Teszem hozzá hogy amikor leges legelösször akartam felnyomni(elso install) akkor 24 bit en hagytam és nem töltött be.Persze konnyen lehet hogy más volt a baja.Mármint install után nem töltött be. -
counter55
csendes tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Már felnyomtam a susét.Van egy két kérdésem. Normális az hogy a 32 bites szinmélységet nem tudja?(a max az 24 de ugy meg a monitor nem jon be asszem).
Illetve pl ha internetezek és telepíteni akarom a macromedia flash pléjert akkor nem tudja mert én hülye a 64 bites susét toltottem le(mert ugy a procim tudja a 64 bites alkalmazásokat és gondoltam h akkor az oprendszer is tudja már)
+ az nvidiátol sem tom letölteni a linuxos drivert a karim hoz mert a javasem megy alapból
[Szerkesztve] -
counter55
csendes tag
Már megvan a suse 10.0 .Ki is írtam dvd re csak többmenetesként csintam meg és nem boot -tol.Van valami trükk amivel windows alól elindíthatom?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2
üzenetére
És szerinted ki tudnám cserélni az X felületet egy hatékonyabra?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2
üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Még valami kicsit olvasgattam a fórumot és mondták hogy az x felület elég lassu a suse ban( asszem én a 10 st sezdem le az csak 3.6 giga) igaz?
-
counter55
csendes tag
Sziasztok én is szeretném felrakni a suse linuxot (ez lesnne az első linuxom).
Windows alól kell felrakni? És a suse az magyar nyelvü is?Valaki adna egy kevés instrukciót a telepítéssel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest