- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
counter55
csendes tag
Akinek megvan a 10.0 suse az mondjom egykét tapasztalatot róla.
Nekem nem igazán jött be. -
counter55
csendes tag
válasz
zLegolas #519 üzenetére
flash player azért kell mert néhány weblap megköveteli le is kaptam valamit de nem akarja fel installálni.Majd utánna járok mért.
Ja és amikor 24 bit re (1280x1024) akartam állítani akkor tesztelni akartam és elggé sokat váratott magára a rendszer mitha fagyott volna.
Teszem hozzá hogy amikor leges legelösször akartam felnyomni(elso install) akkor 24 bit en hagytam és nem töltött be.Persze konnyen lehet hogy más volt a baja.Mármint install után nem töltött be. -
counter55
csendes tag
válasz
zLegolas #517 üzenetére
Már felnyomtam a susét.Van egy két kérdésem. Normális az hogy a 32 bites szinmélységet nem tudja?(a max az 24 de ugy meg a monitor nem jon be asszem).
Illetve pl ha internetezek és telepíteni akarom a macromedia flash pléjert akkor nem tudja mert én hülye a 64 bites susét toltottem le(mert ugy a procim tudja a 64 bites alkalmazásokat és gondoltam h akkor az oprendszer is tudja már)
+ az nvidiátol sem tom letölteni a linuxos drivert a karim hoz mert a javasem megy alapból
[Szerkesztve] -
counter55
csendes tag
Már megvan a suse 10.0 .Ki is írtam dvd re csak többmenetesként csintam meg és nem boot -tol.Van valami trükk amivel windows alól elindíthatom?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #504 üzenetére
És szerinted ki tudnám cserélni az X felületet egy hatékonyabra?
-
counter55
csendes tag
válasz
Kristoforo2 #502 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod. Még valami kicsit olvasgattam a fórumot és mondták hogy az x felület elég lassu a suse ban( asszem én a 10 st sezdem le az csak 3.6 giga) igaz?
-
counter55
csendes tag
Sziasztok én is szeretném felrakni a suse linuxot (ez lesnne az első linuxom).
Windows alól kell felrakni? És a suse az magyar nyelvü is?Valaki adna egy kevés instrukciót a telepítéssel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest