- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
counter55
üzenetére
Én most is onnan írok, nekem tetszik, csak felzabálja a gépem, igaz minden csicsa be van kapcsolva (még). Egyelőre nehezen emészthető még nekem, kezdő linuxosnak még ez a felhasználóbarátabb disztri is, sokkal jobban átlátom, kiismerem a windows-os rendszert, persze ez természetes.
Problémák: mplayert képtelen vagyok lefordítani egyelőre, az alap kaffeine nem játszik szinte semmit, se dvd-t, se mpeg4-et. Ezt orvosoltam már részben, mplayer ugye nem jött össze, most xine van fent. Másik, hogy csak az ati driver feltelepítése után tudtam normális képet elérni, egyszerűen nem lehetett beállítani a csomagban lévő driverrel a monitor frissítését. Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- SzoftverPremium.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest