Hirdetés
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
counter55 #523 üzenetére
Én most is onnan írok, nekem tetszik, csak felzabálja a gépem, igaz minden csicsa be van kapcsolva (még). Egyelőre nehezen emészthető még nekem, kezdő linuxosnak még ez a felhasználóbarátabb disztri is, sokkal jobban átlátom, kiismerem a windows-os rendszert, persze ez természetes.
Problémák: mplayert képtelen vagyok lefordítani egyelőre, az alap kaffeine nem játszik szinte semmit, se dvd-t, se mpeg4-et. Ezt orvosoltam már részben, mplayer ugye nem jött össze, most xine van fent. Másik, hogy csak az ati driver feltelepítése után tudtam normális képet elérni, egyszerűen nem lehetett beállítani a csomagban lévő driverrel a monitor frissítését. Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Subaru topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest