- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
counter55
üzenetére
Én most is onnan írok, nekem tetszik, csak felzabálja a gépem, igaz minden csicsa be van kapcsolva (még). Egyelőre nehezen emészthető még nekem, kezdő linuxosnak még ez a felhasználóbarátabb disztri is, sokkal jobban átlátom, kiismerem a windows-os rendszert, persze ez természetes.
Problémák: mplayert képtelen vagyok lefordítani egyelőre, az alap kaffeine nem játszik szinte semmit, se dvd-t, se mpeg4-et. Ezt orvosoltam már részben, mplayer ugye nem jött össze, most xine van fent. Másik, hogy csak az ati driver feltelepítése után tudtam normális képet elérni, egyszerűen nem lehetett beállítani a csomagban lévő driverrel a monitor frissítését. Nagyjából ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest