Új hozzászólás Aktív témák
-
robooster
csendes tag
Modprob az van , és bővebben, a hogyannal pl.? Mert a modulokat beolvassa és még sem megy. Csak azt még nem értem, ha van rtl2832.ko akor miért használja az rtl2830.ko drivert és tuner driver is van az e4000 és még sok társa *.ko és mégsem jó! Nem birom üzembe állitani. help please!!!!
-
robooster
csendes tag
Hello mindenki! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van 1 dvb-t karim rtl2832u és suse linux 12.3, amikor csatlakoztatom az eszközt beolvas mindenféle modulokat, visszont a dev könyvtárban nem jelenik meg dvb eszköz és a kaffeine sem látja.Viszont a yastban sem tudom a tvkártya menü allatt hozzáadni, mert nincs ilyen tipus a listában. Tudna nekem segiteni valaki ebben? a beolvasott modulok-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged