Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kb. a valaki szórakozott délután és gyártott valamit szint.
Ilyen gépen mennie kell a susenak, legalábbis nekem ment dell mini 10-en amíg tönkre nem ment két hete...
-Akonadit le kell szedni (feltéve, hogy kde-s)
-gmabooster nevű progival pedig 400mhz-re húzni a gpu (nem tapasztaltam erősebb melegedést), de gyorsabb lett
-esetleg böngésző cache-t RAM-ba rakni
-saját forgatott ffmpeg jót tesz a video lejátszáskor
-swappines-t alacsonyra venni -
Vladi
nagyúr
link. Ezt nézd meg. Igaz ubuntu, de pont a gépről írnak. A legutolsó infó szerint (2010-es) minden megy simán, csak a wifi drivert kell telepíteni, az bekavarhat.
Tehát simán megy rajta.Annyi, hogy ez ugye egy kisebb erőforrású gép, tehát valami könnyű desktopot, vagy direkt netbook edisön suse-t keress. Szerintem van ilyen változata.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest