- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez kb. a valaki szórakozott délután és gyártott valamit szint.
Ilyen gépen mennie kell a susenak, legalábbis nekem ment dell mini 10-en amíg tönkre nem ment két hete...
-Akonadit le kell szedni (feltéve, hogy kde-s)
-gmabooster nevű progival pedig 400mhz-re húzni a gpu (nem tapasztaltam erősebb melegedést), de gyorsabb lett
-esetleg böngésző cache-t RAM-ba rakni
-saját forgatott ffmpeg jót tesz a video lejátszáskor
-swappines-t alacsonyra venni -
Vladi
nagyúr
link. Ezt nézd meg. Igaz ubuntu, de pont a gépről írnak. A legutolsó infó szerint (2010-es) minden megy simán, csak a wifi drivert kell telepíteni, az bekavarhat.
Tehát simán megy rajta.Annyi, hogy ez ugye egy kisebb erőforrású gép, tehát valami könnyű desktopot, vagy direkt netbook edisön suse-t keress. Szerintem van ilyen változata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest