Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telefonjavítás, szerviz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
Hát szerintem nagyon átüt az IBM-es mentalitás a mostani RH döntéseken... az IBM eddig többször is inkább elengedett hatalmas piacokat, hogy kevesebb kicsi, de nagyon magas profithányadú szegmensre tudjon koncentrálni.
Pl. ott volt nekik a PPC, amiből nem voltak hajlandóak új dekstop és notebook verziót készíteni, ezért az Apple kényszerből váltott Intelre... viszont a PPC-ből fejlesztett IBM architektúrás CPU-k még mindig ott figyelnek a HPC szegmensben, NV gyorsítók mellett, és egyáltalán nem voltak rosszak még pár évvel ezelőttig sem (újabban meg nem követtem a dolgot).
Már a felvásárláskor is úgy gondoltam, hogy nem fog jót tenni a linuxos világnak és magának a Red Hat-nek sem, és eddig sajnos úgy érzem nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő