- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0 #4194 üzenetére
Hát szerintem nagyon átüt az IBM-es mentalitás a mostani RH döntéseken... az IBM eddig többször is inkább elengedett hatalmas piacokat, hogy kevesebb kicsi, de nagyon magas profithányadú szegmensre tudjon koncentrálni.
Pl. ott volt nekik a PPC, amiből nem voltak hajlandóak új dekstop és notebook verziót készíteni, ezért az Apple kényszerből váltott Intelre... viszont a PPC-ből fejlesztett IBM architektúrás CPU-k még mindig ott figyelnek a HPC szegmensben, NV gyorsítók mellett, és egyáltalán nem voltak rosszak még pár évvel ezelőttig sem (újabban meg nem követtem a dolgot).
Már a felvásárláskor is úgy gondoltam, hogy nem fog jót tenni a linuxos világnak és magának a Red Hat-nek sem, és eddig sajnos úgy érzem nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest