Hirdetés
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
Hát szerintem nagyon átüt az IBM-es mentalitás a mostani RH döntéseken... az IBM eddig többször is inkább elengedett hatalmas piacokat, hogy kevesebb kicsi, de nagyon magas profithányadú szegmensre tudjon koncentrálni.
Pl. ott volt nekik a PPC, amiből nem voltak hajlandóak új dekstop és notebook verziót készíteni, ezért az Apple kényszerből váltott Intelre... viszont a PPC-ből fejlesztett IBM architektúrás CPU-k még mindig ott figyelnek a HPC szegmensben, NV gyorsítók mellett, és egyáltalán nem voltak rosszak még pár évvel ezelőttig sem (újabban meg nem követtem a dolgot).
Már a felvásárláskor is úgy gondoltam, hogy nem fog jót tenni a linuxos világnak és magának a Red Hat-nek sem, és eddig sajnos úgy érzem nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest