- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
urandom0
üzenetére
Hát szerintem nagyon átüt az IBM-es mentalitás a mostani RH döntéseken... az IBM eddig többször is inkább elengedett hatalmas piacokat, hogy kevesebb kicsi, de nagyon magas profithányadú szegmensre tudjon koncentrálni.
Pl. ott volt nekik a PPC, amiből nem voltak hajlandóak új dekstop és notebook verziót készíteni, ezért az Apple kényszerből váltott Intelre... viszont a PPC-ből fejlesztett IBM architektúrás CPU-k még mindig ott figyelnek a HPC szegmensben, NV gyorsítók mellett, és egyáltalán nem voltak rosszak még pár évvel ezelőttig sem (újabban meg nem követtem a dolgot).
Már a felvásárláskor is úgy gondoltam, hogy nem fog jót tenni a linuxos világnak és magának a Red Hat-nek sem, és eddig sajnos úgy érzem nem tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest