Hirdetés
- iPhone topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
urandom0
üzenetére
Most utánaolvastam én is, és itt tényleg nem forkolásról van szó, hanem arról, hogy valamilyen módon építenek egy 100%-ban RHEL kompatibilis disztrót.
Nem fog létrejönni egy újabb felesleges disztró, mert az Alma, a Rocky, az Oracle Linux és a többi, RHEL-alapú disztró meg fog halni, én erre mérget mernék venni. Most MÉG innen-onnan össze tudják majd szedni a RHEL forráskódokat, de ezek a kiskapuk előbb-utóbb bezárulnak majd. A SUSE viszont (legalábbis ahogy az írásukból kivettem) nem a RHEL kódjaira épít majd, csak a kompatibilitást biztosítja. Nem tudom, hogyan fogják megoldani, gondolom veszik az upstream RHEL disztrókat (Fedora, CentOS Stream, stb.), jól megtesztelik őket és azokból raknak össze valamit. Majd meglátjuk.
A SUSE-nak erre van kapacitása, nem hinném, hogy a Rockynak meg a többieknek lenne.Mondjuk a Red Hat részéről ezt a lépést én valahol megértem, én se örülnék neki, ha a kemény munkával kifejlesztett, pénzért árult termékem eloroznák valakik, és ingyen elérhetővé tennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest