Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
Már nem a Novell-é a SUSE, a kivált és a cég SUSE néven fut.
Ez nekem új. Én úgy tudtam, egy cégcsoport felvásárolta a Novellt, mielőtt csődbe ment volna, ami a Suse tulajdonosa volt, majd portfólió rendezés után a Suse cégcsoporton belüli céggé vált, tehát csak a tulajdonosa cserélődött.
-
agy73p
senior tag
-
wetomi
aktív tag
Ezt nem tudtam, hogy különvált a SUSE a Novelltől, legalábbis ez a részlet nekem kimaradt a hírek követése során. Köszönöm az infót!
A stabilitással és a használhatósággal egyet értek. Évek óta használom a SUSE-t egy egy apró és rövid kitérőtől eltekintve. Jelenleg a Tumbleweeddel elégedett vagyok, a nyáron előrelépés volt sebességben a 42.1-hez képest, de biztos vagyok, hogy a 42.2 is egyben van.
Közben hazaértem és előkerítettem a telepítőket. Jó lenne ha most is hozzá lehetnek jutni ilyen promó lemezekhez, még ha manapság már nem túl gyakori a használatuk.
A GeckoLinuxra pedig majd fél szemmel ránézek ha az időm engedi, elsőre szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- EAFC 26
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest