- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Köszönöm szépen a segítségedet,
igen elvileg ezt a repót használom, ma felraktam próbaképp a g03-as drivert amit a yast felajánlt de a helyzet nem változott kijelentkezéskor kép semmi, a virt. gépet még nem próbáltam.
Érdekes viszont, hogy ha új munkamenetet indítok a KDE-ből (root) akkor ott semmi gond nincs, viszont ha így kijelentkezek a saját felhasználómmal, akkor fekete halál itt is, és ott is.
A virt gépet hétvégén kipróbálom szerintem, + a G02-es drivert is de ez így hosszabb távon nem maradhat, akkor inkább a nouveau.
Bár szívesen használnám az nvidia drivert, de ezzel a hibával nem tudok együtt élni, esetleg ha lenne ötleted hogy mit lenne érdemes megpróbálni, pl, KDM felbontás állítás stb, vagy a kijelentkezést szükség esetén máshogy megoldani, (a problémát korrekt módon megkerülni) akkor szívesen fent hagynám a zárt drivert, ha a virt. gép problémát megoldja.
A 12.3 szerencsére még támogatott lesz, jelenleg a 13.1 a legfrissebb verzió ami eggyel újabb nála. A 13.1-en gondolkoztam, de olyan nagy változások nincsenek benne, inkább a motorháztető alatti javítások. Ezért úgy döntöttem hogy hagynám a 12.3-at, mert jó kis stabil kiadás, + az új telepítés híve vagyok, és nincs kedvem újra bütykölni a szkennerrel, ugyanis a Samsung multi nyomtatómat a mai napig nem ismeri szkennerként alapból a SANE backends és csak barkácsolással lehetett működésre bírni mind 12.2, mint 12.3 alatt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- Epson nyomtatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest