- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wetomi
aktív tag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Telepítés után az első (max a 2. normál frissítéssel, amit illik rögtön megcsinálni) lejön a flash és egy-két apróság. A kodekeket általában külön szokás felrakni, de első indításkor pl. az Amarok is szólni fog, ha nincs kodek és telepíti az engedélyeddel.
A "non oss" jelölésű forrásból rakja fel a zárt összetevőket, pl a flash, vagy adobe reader...
amúgy további repók
onnan is a Packman neű kell, amit a YaST-ból is fel tudsz venni, a telepítési források, források hozzáadása, közösségi telepítő források kiválasztásával.
Én általában kézzel vadászom össze, de már pár kattintásból megvan, kitapasztaltam.Ezután tudsz még utólag válogatni is, természetesen ludla megoldása sokkal egyszerűbb.
Mikeee86: Akár a biosban a lemezek boot sorrendjét is megváltoztathatod, én anno az áttéréskor így csináltam, kevésbé volt szem előtt a windows, hogy nem volt benne a grub menüjében.
-
ludla
őstag
válasz
legendary #2998 üzenetére
Ezt kell feltelepíteni és megyen minden Multimedia Codecs
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest