- Samsung topic
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
BigManus #2459 üzenetére
Nézd, én a linuxot főként internetezésre használom, de természetesen másra is. Például van DVB-T kártyám. Nagyon bosszant például, hogy az AAC-kódolású hangcsatornáknak nincsen hangja. (A TV2 és az RTL KLUB is ide tartozik.) De korábban volt hangja az ubin, csak jött egy frissítés, ami után már nem volt. Megjavítanak két dolgot, elcsesznek egy harmadikat. Kb ez megy mostanában. Például külön azért vettem Xerox lasernyomtatót, hogy tudjak vele kétoldalas dokumentumokat nyomtatni. Kb egy évig tudtam is, de már egy jó ideje nem tudok. Szóval ezek a dolgok nagyon idegesítenek az ubinaban. Remélem ilyen nincsen a suséban.
Persze, most, hogy ezeket leírtam, rá is jöttem, hogy nem fogsz tudni válaszolni ezekre a speciális dolgokra mindre úgysem. Magamnak kell kitapasztalnom őket. Szóval inkább beszélj kérlek arról, hogy miért akarnál óvni az új kiadástól. Mi vele a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest