Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
BigManus
üzenetére
Nézd, én a linuxot főként internetezésre használom, de természetesen másra is. Például van DVB-T kártyám. Nagyon bosszant például, hogy az AAC-kódolású hangcsatornáknak nincsen hangja. (A TV2 és az RTL KLUB is ide tartozik.) De korábban volt hangja az ubin, csak jött egy frissítés, ami után már nem volt. Megjavítanak két dolgot, elcsesznek egy harmadikat. Kb ez megy mostanában. Például külön azért vettem Xerox lasernyomtatót, hogy tudjak vele kétoldalas dokumentumokat nyomtatni. Kb egy évig tudtam is, de már egy jó ideje nem tudok. Szóval ezek a dolgok nagyon idegesítenek az ubinaban. Remélem ilyen nincsen a suséban.
Persze, most, hogy ezeket leírtam, rá is jöttem, hogy nem fogsz tudni válaszolni ezekre a speciális dolgokra mindre úgysem. Magamnak kell kitapasztalnom őket. Szóval inkább beszélj kérlek arról, hogy miért akarnál óvni az új kiadástól. Mi vele a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi