- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Köszönöm a segítséget, sajnos a linux után hiába raktam fel a win7-et, mint ahogyan mondtad nem engedte a linuxot utána bootolni.
Szóval akkor előlről kezdtem, feltettem a win7-et, egy 30GB-os elsődleges partícióra, plusz igen, ő még csinált magának egy 100MB-osat a lemez elejére.
Valamint csináltam egy 20GB-os partíciót a linuxnak(ezt nem formáztam természetesen), és az összes többi helyből egy ntfs partíciót.Linux partícionálásnál hova csatoljam majd a win7 rendszert és a nagy ntfs partíciót?
Kell külön /boot-ot is csinálni a linuxnak, vagy elég a / , a swap és a /home?
Ha csinálnék /boot-ot partícionálásnál akkor azt hova rakná?, a lemez elejére gondolom, de ott meg a win7 van
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged