- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickemoto
őstag
Köszönöm a segítséget, sajnos a linux után hiába raktam fel a win7-et, mint ahogyan mondtad nem engedte a linuxot utána bootolni.
Szóval akkor előlről kezdtem, feltettem a win7-et, egy 30GB-os elsődleges partícióra, plusz igen, ő még csinált magának egy 100MB-osat a lemez elejére.
Valamint csináltam egy 20GB-os partíciót a linuxnak(ezt nem formáztam természetesen), és az összes többi helyből egy ntfs partíciót.Linux partícionálásnál hova csatoljam majd a win7 rendszert és a nagy ntfs partíciót?
Kell külön /boot-ot is csinálni a linuxnak, vagy elég a / , a swap és a /home?
Ha csinálnék /boot-ot partícionálásnál akkor azt hova rakná?, a lemez elejére gondolom, de ott meg a win7 van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest