Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
max_parallel_downloads=10
Ezt be szoktam állítani, de nem a letöltés önmaga lassú, hanem amíg az RPM adatbázist összeszüttyögi magának, meg utána, amíg nekiáll a telepítésnek... nem tudom, használtál-e már Archot vagy valamilyen származékát. Na ott a pacman olajozott villám a DNF-hez képest.
Tumbleweed frissítéshez nekem napi szinten nincs hangulatom
Na igen, így vagyok ezzel én is. Én egy pici RPi-n használok Tumbleweedet, nincs a világon semmi gond vele, leszámítva, hogy őrületes mennyiségű update érkezik minden egyes dup-nál. Még asztali gépen sem szeretem az ilyet, nem hogy egy szerveren.
Ez szerintem nem veszélyes művelet.
Egy kezdőnek, akik most jön Windowsról és hozzá van szokva a next-next-finishez, még ez is sok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB White AIO vízhűtés eladó!
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest