Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most látom, hogy érdekes dolgok történnek a SUSE háza táján.
Egyrészt az, hogy tavaly októberben csináltak egy kérdőívet a Linux felhasználásával kapcsolatban. itt a kérdőív teljes, 254 oldalas kiértékelése, itt pedig egy rövidebb összefoglaló. Ez csak amolyan érdekesség.Ami viszont érdekesebb, hogy még tavaly ősszel kiadtak egy új, kísérleti disztrót Slowroll nével. Ez az elkaszált Leap és a Tumbleweed között képez egy hidat, olyan értelemben, hogy a Tumbleweedre épül, de annál egy jóval lassabb frissítési ciklussal. Továbbra is rolling lesz, de a jelentősebb update-el nem folyamatosan jönnek hozzá, hanem havi vagy kéthavi adagban, míg a security update-ek és a bugfix-ek folyamatosan. Tehát nem a Leap helyettesítője lesz, hanem egy, a TW-nél kevésbé bugos rolling disztró. Én ennek nagyon örülök, mert pont azért nem szoktam ajánlani a TW-t, mivel a rolling jellege miatt előfordulnak benne bugok (én is belefutottam néhányba, pedig nem sokat használtam). A Leap-et pedig azért nem szoktam ajánlani, mert nagyon elavultak voltak benne a csomagok.
Remélhetőleg, a Slowroll hibamentesebb lesz, mint a TW, de úgy, hogy közben friss marad. Ha kikerül az experimental státuszból, lehet, hogy le is cserélem a Fedoráimat erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest