- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, most látom, hogy érdekes dolgok történnek a SUSE háza táján.
Egyrészt az, hogy tavaly októberben csináltak egy kérdőívet a Linux felhasználásával kapcsolatban. itt a kérdőív teljes, 254 oldalas kiértékelése, itt pedig egy rövidebb összefoglaló. Ez csak amolyan érdekesség.Ami viszont érdekesebb, hogy még tavaly ősszel kiadtak egy új, kísérleti disztrót Slowroll nével. Ez az elkaszált Leap és a Tumbleweed között képez egy hidat, olyan értelemben, hogy a Tumbleweedre épül, de annál egy jóval lassabb frissítési ciklussal. Továbbra is rolling lesz, de a jelentősebb update-el nem folyamatosan jönnek hozzá, hanem havi vagy kéthavi adagban, míg a security update-ek és a bugfix-ek folyamatosan. Tehát nem a Leap helyettesítője lesz, hanem egy, a TW-nél kevésbé bugos rolling disztró. Én ennek nagyon örülök, mert pont azért nem szoktam ajánlani a TW-t, mivel a rolling jellege miatt előfordulnak benne bugok (én is belefutottam néhányba, pedig nem sokat használtam). A Leap-et pedig azért nem szoktam ajánlani, mert nagyon elavultak voltak benne a csomagok.
Remélhetőleg, a Slowroll hibamentesebb lesz, mint a TW, de úgy, hogy közben friss marad. Ha kikerül az experimental státuszból, lehet, hogy le is cserélem a Fedoráimat erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 4
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő