Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- iOS alkalmazások
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Canonfan
üzenetére
Ha nem játszol akkor egyszerűbb az élet nouveau-val.

Meg attól is függ, hogy milyen videókártyád van... én a GTX 970-en azért inkább a zárt zöld blobot használom.
A tartalék 8800 GTS-emre viszont tökéletes a nouveau.A 42.1 és a 42.2 nekem se jött be, lomhának érződött a TW és a Fedora után, meg a KDE teli volt apróbb idegesítő bugokkal. Mondjuk ez nem is csoda, ezekkel a verziókkal kezdték el közelebb hozni a SLE-hoz az openSUSE-t, jó pár dologra oda kellett ehhez figyelni, és a Leap 15-re érett be a dolog.
Most gyakorlatilag a Leap lett a SUSE CentOS-e, ezzel kínálják ingyen az enterprise Linuxuk funkcionalitását. Nem véletlen, hogy hivatalosan nem volt a Leap 42.x-ben lehetőség az SLE-re váltásra, még a fejlesztők is érezték, hogy nem annyira stabil az a rendszer. Szerintem.Engem a Leap Argon verziója érdekelne, bár jobban örülnék, ha nem a git unstable repóból húznák be a KDE csomagokat hozzá. Ez egy olyan KDE Neon-osított openSUSE, amin gördülve frissülnek a KDE csomagok, a rendszer viszont belül egy Leap. Csak míg a KDE Neonnál van lehetőséged Ubuntu LTS-re épülő rendszert használni a legfrissebb stabil KDE csomagokkal, addig Argonon elvileg a legfrissebb teszteletlen verziókat kapod.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Arctic
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest