- iPhone topik
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Most szembesültem valamivel, ami szintén lehet pár hiba forrása:
A KInfoCenter ennyit ír ki: 1 x AMD Ryzen 5 1600X Six-Core Processor... viszont a KSysGuard (feladatkezelő) 1 CPU-t lát... Tumbleweed alatt megjelenítette mind a 12 szálat a CPU-terheléses grafikonon, és a rendszerinformációnál is 12-es szorzóval mutatta a CPU-t.
Kis utánajárás után:
Még nem backportolták a Leap 4.4-es kerneléhez az AMD Ryzen-hez szükséges patch-eket.
Jelenleg a Ryzen 4.10-es vagy újabb kernellel működne rendeltetésszerűen.
Ez már egyértelműen az openSUSE fejlesztőinek a sara... a fő szponzor CPU-it nem támogatják, bezzeg a Kaby Lake grafikához van külön csomag a disztróban.
Úgy gondoltam ebből már nem lesz probléma, direkt azért vártam a Leap 42.3-at, mert úgy gondoltam ez már megkapja az új hardverek támogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest