Hirdetés
- iPhone topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Szia!
Nálam tegnapig Win8.0 és OpenSUSE 12.2 volt együtt, probléma nélkül. Kicsit fel kell frissítenem az emlékeimet, de van egy ismert hiba a kettő OS együttműködésével, mert a windows nem jól kezeli a Hybrid MBR szektort, vagy valami ilyesmi. Csak most így hirtelen nem emlékszek mindenre. 2012-ben az OpenSUSE fórumon is írogattam . Nem tudom, hogy a Win8.1-ben ez javítva lett-e, de ezek szerint úgy tűnik nem.
Mindenesetre, ha van pár nap türelmed, akkor előszedem a jegyzeteimet és előkeresem hogyan lehet megoldani. Annál is inkább mert én is ugyanezt rakom. Tegnap húztam föl a Win8.1-et egy vadiúj SSD-re (80 GB-ot adtam neki), a maradék 30 GB-ra pedig OpenSUSE 13.1-et akarok én is húzni. De az utóbbit még nem raktam föl. Egyszerű egyébként megoldani, csak a win install után asszem a Hybrid MBR-t helyre kell állítani, valami ilyen rémlik, ezt Parted Magic-ből vagy SystemRescueCD-ből a gdisk-kel meg lehet tenni. Majd előkeresem.
Amúgy UEFI módban kell bebootolni mindent, az optikai drive-ot is, ellenkező esetben nem fog UEFI módban települni. Magyarul a BIOS-ban érdemes letiltani az összes hagyományos boot módot, csak UEFI maradjon.
SZERK: ja és a BIOS-ban a Secure Boot-ot tiltani kell, mer különben az alaplap nem engedi csak a Win-t felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Napelem
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest