Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
B4ndiBuild3r #3338 üzenetére
Szia!
Nálam tegnapig Win8.0 és OpenSUSE 12.2 volt együtt, probléma nélkül. Kicsit fel kell frissítenem az emlékeimet, de van egy ismert hiba a kettő OS együttműködésével, mert a windows nem jól kezeli a Hybrid MBR szektort, vagy valami ilyesmi. Csak most így hirtelen nem emlékszek mindenre. 2012-ben az OpenSUSE fórumon is írogattam . Nem tudom, hogy a Win8.1-ben ez javítva lett-e, de ezek szerint úgy tűnik nem.
Mindenesetre, ha van pár nap türelmed, akkor előszedem a jegyzeteimet és előkeresem hogyan lehet megoldani. Annál is inkább mert én is ugyanezt rakom. Tegnap húztam föl a Win8.1-et egy vadiúj SSD-re (80 GB-ot adtam neki), a maradék 30 GB-ra pedig OpenSUSE 13.1-et akarok én is húzni. De az utóbbit még nem raktam föl. Egyszerű egyébként megoldani, csak a win install után asszem a Hybrid MBR-t helyre kell állítani, valami ilyen rémlik, ezt Parted Magic-ből vagy SystemRescueCD-ből a gdisk-kel meg lehet tenni. Majd előkeresem.
Amúgy UEFI módban kell bebootolni mindent, az optikai drive-ot is, ellenkező esetben nem fog UEFI módban települni. Magyarul a BIOS-ban érdemes letiltani az összes hagyományos boot módot, csak UEFI maradjon.
SZERK: ja és a BIOS-ban a Secure Boot-ot tiltani kell, mer különben az alaplap nem engedi csak a Win-t felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest