Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- iPhone topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shrike7973
üzenetére
Köszi, ez tényleg szájbarágós volt.
Annyi gondom van ezzel, hogy ezekhez KDE kéne, nekem meg GNOME az asztali környezet. Sorry, ezt tényleg nem mondtam! Az előző openSUSE 12.3- ban viszont működött a Chromiumon belül a betőtípusok változtatása. Sok kedvem nincs most ahhoz visszatérni, mert azt hittem, hogy ha azt tök kezdőként be tudtam lakni többé- kevésbé, akkor a 13.1 változatot sem lesz nehéz. Egyébként nem az, csak nemsoká megvakulok. 
Valaki használ már openSUSE 13.1 verziót GNOME asztali környezettel?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyi gondom van ezzel, hogy ezekhez KDE kéne, nekem meg GNOME az asztali környezet. Sorry, ezt tényleg nem mondtam! Az előző openSUSE 12.3- ban viszont működött a Chromiumon belül a betőtípusok változtatása. Sok kedvem nincs most ahhoz visszatérni, mert azt hittem, hogy ha azt tök kezdőként be tudtam lakni többé- kevésbé, akkor a 13.1 változatot sem lesz nehéz. Egyébként nem az, csak nemsoká megvakulok.