Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Akkor most idézem a másik topic-ból:
Megpróbáltam most onnan is (Yast-ból) meg a Network management-ből is csinálni egyet, ott létrehozza de nem látom a listán, ergo nem tudok csatlakozni, a Yast-ban meg mindent beállítok és a végén mikor le OK-zom, kiírja hogy ezeket a package-ket nem tudta installálni: smppd, linux-atm-lib... És így nem is hozza létre a konfigurációt...Amúgy miután a Network managment-el beállítottam egy DSL kapcsolatot és ott az automatic connect-et kipipáltam letiltotta az egész Network managert-t is...
Mi lehet a gond?
Amúgy megjegyzem, hogy amikor installálni akarja a package-ket, nekem csak OK vagy cancel lehetőségem van, elérési utat nem tudok megadni és azt se hogy a telepítő CD-ről próbálja, és persze hiába van bent a telepítő CD a meghajtóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest