Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
full kezdő vagyok linuxból, az lenne a kérdésem, mit csináljak ha a frissen telepített rendszer (suse 11.4 ) nem talál wifi jelet. pedig van mert a telómmal fogom.
be kell állítani velemit? vagy telepíteni kell?
a laptopom típusa:
hp compaq cq 56-160sh
a hp oldalán nem mutat hozzá drivert. lehet hogy nincs is?
vagy nem kell hozzá? mert a laptop új, linuxal vettem és semmi lemezt nem kaptam hozzá.
tettem rá egy vint, de meggondoltam magam, szeretném megismerni a linuxot ezért telepítettem a legújabbat.a válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest